İflah Olmaz Türklük ve MHP Düşmanları

Fikri ATILBAZ

 

Bir saldırı başladı dört bir yandan. Türk Devletinden korkanlar, silahlı saldırılarını, darbe girişimlerini hızlandırırken, sosyal alanda da MHP'ye saldırmaktadırlar. Türkiye'nin karşısında olan kim varsa MHP'nin karşısında, MHP'nin karşısında olan herkes Türkiye'nin karşısında. Doğru orantılı bir matematik denklemi gibi ihanet… Bu kadar açık ve net… Küçük kafalar bunun farkına varamadıkları gibi, FETÖ'cülükten içeri alınan ne kadar FETÖ hayranı, kapı kulu varsa, 'beni MHP ihbar etti' diyor. Taraf yazarından, iş adamından, Ekrem Duman'ın babasına kadar, kıçı sıkışan herkeste aynı terane almış başını gidiyor.

Bunu daha önce de defalarca yazdık, söyledik, yine söyleyelim. Bu Dava öyle bir dava ki, 12 Eylülde işkence yapılıyor mu diye gelen Avrupalılara, C-'leri, Mamak'ları, işkenceleri ve işkencecileri anlatmamıştır. Türk Devleti sorgulatılmamış, kendisi duçar haldeyken bile hep Devletinin yanında olmuştur. Bunun ne demek olduğunu Ülkücü olmayan anlayamaz. O yüzden Ülkücü muhbir olmaz, Türk Devletinin yanında olur.

Bu saldırı bilinçli şekilde yapılmaktadır. Ülkücü geçinen bazı başka partilere gitmişler gibi, Ülkücülüğü partiler üstü göstermeye çalışan gevşekler, rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş'in deyimiyle "Halt etmişsiniz siz! Ülkücü Milliyetçi Hareket Partisinde olur." Evet, bunun dışında başka yerde ya da partide Ülkücülük yapamazsınız. Lideri Kapitalist, Liberal, Komünist, Faşist, Etnikçi, Mezhepçi, Ümmetçi olan bir yerde siz nasıl Ülkücülük yapacaksınız? Emperyalistlerin kuklası olanların olduğu yerde nasıl olur da, "Ülkücüler, insanlık âlemi içinde ne uşak olmayı, ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen, şerefli bir bayrağın taşıyıcıdır."

Kendileri uşak olanlar nasıl orda böylesine ulvi manada konuşabilirler?

Bugün bir Türklük karşıtı, Haçlıların başını çektiği, Vatikan'ın başı çektiği bir zihniyetle karşı karşıyayız. Sahiplerinin isteği üzerine havlayan, Türkiye Cumhuriyeti Ve MHP üzerine saldıranlar, ne yaparsa yapsınlar Türkiye'yi MHP'siz, MHP'yi Türk Milletini olduğu gibi Türkiyesiz bırakamayacaklardır.

Üst akıl dedikleri akılsızlar madem ki böyle bir oyuna teşebbüs ettiler, o zaman mutlaka ve mutlaka Türk'ün kudretini göreceklerdir. Türk'ün sahibinin Allah olduğunu cümle aleme hatırlatır, Kurandaki Eblehe ve ordusuna karşı Ebabil kuşlarının nasıl bir ders verdiklerini iyi okumalarını tavsiye ederiz.

Bizim Allah'tan başka güvencimiz, imanımızdan başka kudretimiz yoktur. Allah bizimledir. Başlarına taş düşse MHP'den bilenlere bu paranoyaklıktan vazgeçmelerini dilerim. Yardım almaları gerekiyorsa psikiyatriste gitmelerini öneririm.

Yıllar önce Üniversite 1. sınıfa giderken, 'Çocuk Edebiyatı' dersinin hocasının yazmış olduğu kitapta "sağcıdan aydın olma" diye bir cümle yazıyordu. Sağcı olmadığım halde -çünkü Ülkücüyüm- bunu hangi mantıkla, izanla, akılla yazdığını hocama sordum, o ada kem küm etti cevaplayamadı. Şimdi de bir aydın geçinen dümbük (yol gösterici anlamında) çıkmış; "Hem Balgatçı Hem namuslu hem akıllı olunmaz…." demiş.

Bazı muhalifler de bunu çok beğenmiş. Ancak tarih gösterecektir 'Balgat' dedikleri, darbe girişiminde olduğu gibi, tüm Türk düşmanlarının yüzüne 'Balgam' olacaktır.

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.