Neymiş PKK Terörist Değilmiş

Fikri ATILBAZ

 

Herkes tarafından yıldızı parlatılan, kimileri bezlerle, kimileri kanlı giysilerle parlatıyor. Ancak öncelikle bunu yapanlar demokrasiyi, insan haklarını, hümanist bakış açısını dilinden düşürmüyor. Hatta MHP Genel başkan adayı bir zatı muhterem olan biri bile, "Bu seçim, Demirtaş'ın kişiliğiyle HDP'yi Türkiyelileştirdi. Etnik temele dayalı rijit yapıdan, sistemle uyumlu partiye dönüştürdü. Bu Türkiye için kazanımdır." diyebilmiştir.

Nezdimizde bu kabul edilemez bir tutum ve söylemdir. PKK'yı terör örgütü olarak kabul etmeyen, aklını peynir ekmekle yemiş olan bir HDP yönetimi mevcuttur. Barış olacak diye PKK'lılar okullardan atılmasın diyen, dağa malzeme taşıyan belediyelere kayyum atanmasın diye yayın yaparken Yeni CHP'yi mıknatıs gibi yanına çeken, Marksist-Leninist mahreçli PKK'nın korumasında HDP, ne yazık ki Yeni CHP var.

Bebek, anne, baba, kız, evlat, sivilleri öldüren kendilerine gerilla diyen kana susamış bir örgütü, terörist diye tanımlamayan HDP, terörün bitmesine, insanların öldürülmesine, Devlete karşı isyan edilmesine, araçların yakılmasına nasıl engel olacak?

Hasta, sağlam ayırdı yapmayan, Kürt-Türk ayrımı yapmayıp ölü kusan bu teröristlere terörist diyemeyen adamlardan ne hayır gelir? Asker, polis kanı içmekten çekinmeyen, vatanın, bayrağın kutsallığını kabul etmiş, birliğimizi, beraberliğimizi savunan korucuları öldürmekten sakınmayan, dişlerinden kan damlayan, bombaları kız kaçıran patlatır gibi patlatan ölüm makinesini, şiddet eylemi içeren diye sınırlamak sınırlayanın korkaklığını, pısırıklığını göstermektedir.

Gerçekler ne yaparsanız yapın değişmiyor. HDP, kendini kurduran, destekleyen bebek katilinin sözünden çıkamıyor, PKK'yı kötüleyemiyor, Bağımsız Kürdistan hayaliyle yaşıyor, özerklik aşkına yollara hendekler kazıyor.

Türk Milletinin bazı mensupları dingiller, HDP'yi flu görüyorum diyen MHP'ye, niye niçin diyerek Yeni CHP ve HDP ile ortak hükümet kurmadın diye hesap soruyorlar. Bazı gazeteler de bu fikri diri tutmaya çalışıyor, Sözcü, Cumhuriyet, Yeniçağ, zamanın güçlü cemaat basını, kadrolu MHP ve Lider Bahçeli düşmanı köşe yazarları, Lider Bahçeli'ye hesap soruyorlar. Bunları unutmamız mümkün mü?

Bugün HDP'nin PKK aşkı gün yüzüne çıktığı gibi, Yeni CHP'nin de HDP aşkı ortadadır. Bunların içinde, arasında, "-Ben Ülkücüyüm" diyenlerin ne işi vardır? Hangi kafayla Demirtaş'a güzelleme yapıyorlar? Onlardan aldığı bu cesaretle Demirtaş da PKK'ya güzelleme yapmaktadır.

Ne derlerse desinler, PKK'nın kana doymayan terörist bir örgü olduğu gerçeğini değiştiremezler. Aynı zamanda Türkiye'yi tarih sahnesinden silmek isteyen Türklük düşmanlarının taşeronu olan PKK'yı saz çalarak, gitar çalarak aklayamazlar.

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.