OLAN BİTEN

Fikri ATILBAZ

Türkiye karışacak bir ortama doğru her gün karıştıranlar sayesinde karıştıkça, Millete nefes alacak kadar hava bırakmayanlarca perişan halde kalacak kadar toplum nefes alamıyor. Sıkıştırdıkça sıkıştırıyorlar. Afrin'e girmeyin diyenler hayâsızca hareket ediyorlar. Ortalığı karıştırdıkça karıştıranlar aynı zamanda ittifak derdiler. Bu konuda SAADET'le hareket etmek için her şeyi yapıyorlar.

Herkes bir ittifakın peşinde. CHP Yeni CHP olma yolunda ilginç işler geliştiriyor. Milliyetçi Hareket bitti diyenler AKP ile yaptığı ittifaktan niye korkuyorlar? Yoksa bitti dediğiniz Milliyetçi Hareketin bitti dediğiniz halinden mi korkuyorsunuz? Üstüne üstlük AKP'de bitti diyorsunuz o zaman bu korku niye?

Meral Hanımı yanınıza alarak, SAADET'i almak için çaba harcıyorsunuz bu birliktelikte HDP'yi unutuyorsunuz. Ya da Meral Hanımın partisine attığınız adımları, çizdiğiniz tabloyu unutturmaya çalışıyorlar.

CHP bu birliktelikte herkesin ilk turda kendi adayıyla girsin diyor, sonra ikinci tura kalırsak benim çıkardığım adayı desteklersiniz diyor. Meral hanım CHP'nin bu isteğinin karşısında olsa da yine de tamam CHP adayını kayıtsız, şartsız, şurtsuz destekleriz diyor. Bu kafada gezinirler ki, DTP'ye de yer ayarlamaya çalışacak. Şimdilik HDP'yı ittifakın içinde göstermese de gün gelecek HDP CHP'nin uzattığı çubukla tütün içer durumundadırlar. Son şeker fabrikası olayından bahseden Y-CHP ittifak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Kılıçdaroğlu yaptıklarıyla Türkiye'ye baş olmaya çalışıyor. Bunun için ilkeler kumpanyasını geçerliliğini kazansın. CHP, İYİ Parti, HDP gibi destekçilerini yanına alsın ittifakı tamamlasınlar. Y-CHP'ye önerimiz bu HDP'ye inanıyorsanız ittifakın içine alın, ama yeter ki hem bizimle hem de kendi başına seçime giriyor demeyin. Türk Milletini aptal yerine koymayın.

Türkiye bütün bu oynanan oyunlara rağmen ayaktadır ve sonsuza kadar ayakta kalacaktır. HDP,PKK, Amerika istemese de, Rusya ikili oynasa da, kıçlarını ikiye, dörde, beşe ayırsalar da bu büyük operasyon tamamlanacak yani kim ne derse desin, ne söylerse söylesin, ittifak kursunlar, birlikte hareket etsinler Afrin ve Mümbiç teröristlerin yuvası olmaktan çıkarılacaktır.

Bütün Türkiye bu işe kilitlenmiştir. Bunu haksız girişimleriyle kimseye bozdurmayız. Bu yerler çeki düzen verdikten sonra yanı başımızda insanca yaşamalarını, topraklarımıza göz dikmemeleri gerektiğini öğreteceğiz.

Savaştan yana değiliz ancak ülkemizi asla ve kata bu süprüntülere yem ettirmeyiz.

Sağlıcakla kalın!

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.