Ülkü Ahlakta Şerefte Haysiyette Doğrulukta Birlik olmak Demek

Fikri ATILBAZ

Kuru bir inat uğruna, ilk günden beri Lider Devlet Bahçeli yani adam gibi adam düşmanı olanlar, bugünde düşmanlığa devam ediyorlar… Kimisinin elindeki hançer, kimisininki kama hepsi; ama hepsi Lider'in sırtına saplamaktan hiç geri kalmadılar. Hem de ne için, ne olursa olsun iktidar olma mantığıyla. Vay be…

 

   Anlamak mümkün değil. Bunların içinde öyle Ülkücü geçinenler var ki, MHP'yi ve Lideri Devlet Bahçeli'yi, Yeni CHP ile birlikte, Asker, Polis, Korucuların kanları ellerine bulaşmış HDP'yle niye hükümet kurmadı diyen, HDP'nin ne zararı var diyen, iktidar için her şey mubah diyen zavallılar var.

 

   HDP'yi Türkiye'nin kazancı diye kabul eden, zihni bulanıklar var. MHP'yi yüzde 60'lık blok safsatasına kanıp, niye yüzde 60'a dahil olmadı diye suçlayanlar var. Bütün bunları söyleyip, sonra da Ülkücüyüm diyen, paradigma değişimcileri var. Değişimciyiz diye geçinen, gelenek, görenek, anane, değerlerimizi ters çeviren, değerler paradigmamızı baş aşağıya döndürenler var.

 

   Bu efendiler öyle ileri gittiler ki, partinin amblemini ile değiştiririz dediler. De gidi de… Siz kendinizi ne sanmışsınız be abi. Bir anda ortalığı Mahzar-Fuat-Özkan'ın, 'Deli deli küpeli' parçası sardı.

 

   Yanan yüreklerimiz yandı, kavruldu.24 saatte 10 şehit. Millette hala tık yok. Adam 2014 İsrail'i kötülüyor, hakaret ediyor; alkışlanıyor… Yıl 2016 İsrail'e dost diyor; yine alkışlanıyor. Bazı ileri zekalılar da başarılı muhalefet yapamıyorsunuz diyor. Ne ala memleket.

 

   Sene 1993 rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş bölücü parti ve PKK için, terörün bitirilmesi için aynı şeyleri söylemiş, bugün Lider Devlet Bahçeli'de aynı şeyleri söylemiş, söylüyor. Ama millet Yeni AKP ve Yeni CHP diyor, hatta HDP diyen gafiller var. HDP'yi bu olan bitenlerde suçlu görmeyip, onlarla bir hareket etmediğimiz için bizi suçlayanlar var.

 

   Bu nasıl bir değişim, Ülkü destanını, içindeki; ahlak, şeref, haysiyet, doğruluk, namus, şehitlerimiz, töre gibi kavramları küçültüp, Hareketi itibarsızlaştırmaya çalışan değişimciler, Dava kaçkınları, ne yaparsanız yapın bu Davayı asla değiştiremeyeceksiniz, Hedefe doğru hareket eden oku, eğemeyeceksiniz.

 

   Ülkücülerin kalbini kıramayacaksınız! Bizi düşman bildiklerimizi düşman bilmekten alıkoyamayacaksınız. İster kabul edin ister etmeyin, biz dualı bir Hareketiz. Onun için Rabbim bizi korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eder. O yüzden paradidma falan, digma değişikliklerini gerçekleştirmek isteyenler bu yolda yalnız kalacaklar, stratejik yalnızlıklarında boğulacaklardır.

 

   Ülke tam bir terör ülkesi oldu. Onların deyimiyle ülke; huzur adsı değil, korku adası oldu. Fuarlardaki korku evi gibi bir şey… İnsanlar devamlı bir korku içinde, hep bir kaos sormayın gitsin.Bunlara inat MHP'nin her şeye rağmen Türkiye'nin yanında yer almasından rahatsız olanlar, MHP'yi AKP'nin koltuk değneği olarak suçlayanlar, ya gerçekleri göremeyecek kadar kör olanlar ya da Ülkücülüğü bilmeyip, Milliyetçi Ülkücü olmayanlar, rahmetli Başbuğu anlayamamış olanlar. Başbuğu anlayamayanlardan, Lider Devlet Bahçeli'yi anlamalarını beklemek fazlaca bir iyimserlik olacaktır.

 

   AKP'yi Yeni AKP, CHP'yi Yeni CHP yapan, HDP'yi Türkiye partisi diye cilalayan emperyalist anlayış, bugün 'değişim, iktidar' adı altında Milliyetçi Hareket Partisini Yeni MHP yapmak istemekte, bu amaçla 5.kollar oluşturmaktadır.

 

   Kıramadıkları, Alparslan Türkeş'in askerlerini sindirememiş olmalarıdır. Bu askerler, Ocak olarak, parti olarak, bireysel olarak, dimdik ayaktadırlar. Bu kaleyi hiç kimse ele geçiremeyecek, teslim alamayacaktır. Ülkücüler olarak, yeminliyiz ve haykırıyoruz:

 

    "Teslimiyet Allah'adır zillete katlanılmaz,F6

 

Ya istiklal ya ölüm ötesi olmaz"

 

   Sağlıcakla kalın!

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.