Vicdanı Paspas Olanlar

Fikri ATILBAZ

Bu gidiş hiç de iyi bir şey değil. Amerika ve beraber hareket eden terör örgütleri, devletleri şimdi işi Mümbiç'te bir olmuşlar orayı bırakmamaya karar vermişler. Hainlik içeren bu plan Amerika'nın ısrarlı davranışıyla can bulmuştur. İhanet Amerika sayesinde Trump'ın uydurduğu, ortaya attığı oyunlar sayesinde gerçekleştirilmiştir. Bu ihanet sayfası asla kapatılmamış, Türkler esir edilmeye çalışmışlardır. Fakat bu oyun çabuk çözülmüş ve Amerika'dan korkarak davranılmamıştır.

İşte bu durum bizim iyi yönlenmemizi ve uydurulan yalanlara kanmamızı sağlamıştır. Edinilen bilgilere göre Amerika Başkanı Donald Trump'ın yakın zamanda Amerikan askerlerini Suriye'den çekmek istediğini açıklamasının ardından, Amerikan ordusunun Mümbiç'te 2 yeni üs kurma çalışmalarına başladığı bildirildi. Yani Trump'ın Suriye'yi terk ediyoruz diye söylediğinin çok büyük yalan olduğu ortaya çıktı.

Münbiç'teki yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Amerika'nın Suriye'den çıkıyoruz demesinin yalan olduğu ortaya çıkmış oldu. Anlatıldığına göre ABD yeni üs inşa etmek amacıyla ilçenin kuzeyindeki Dadat köyündeki gözlem noktasını genişletiyor. Söz konusu köyün güneyine inşaat malzemeleri ve ekipmanların getirildiği ve üssün Fırat Kalkanı Harekatı bölgesi içindeki Cerablus ilçesi ile Münbiç cephe hattını birbirinden ayıran Sacu Çayı'na 8 kilometre uzaklıkta kurulacağı belirtiliyor. Diğer üs ise cephe hattına 4 kilometre uzaklıkta yapılıyor.

Bu girişimlerle Amerika Mümbiç'te bir esaret bahçesi kurmuş olması ve burada bir yapay ortam içinde yaşadığıdır. Amerika her şeye rağmen, Türkiye'nin uyarılarına rağmen Amerika Mümbiç'e takviye güç göndermiştir. Bu olay bile bize Conilerin paspas olan vicdanlarının tamamen bittiğidir. Ve bu paspas konumundaki vicdanı ayaklarının altında olmasını isteyen, kabul eden PYD teröristleridir.

Bu durumdan yararlanan Amerika suç ortağı yaptığı PYD'yle işbirliği yapmıştır, hala da ısrarcı bir şekilde yapmaktadır. Bunun amacı ne olabilir? Türk'e karşı tarihten gelen bir algı mı vardır? Bu ihanetin sebebi nedir? Yoksa kendi geçmişlerinde olan beyaz adam üstünlüğü onların böyle davranmasına sebep olmaktadır? Dünya devi diye böbürlenen Amerikan Devleti PYD gibi bir terör örgütüyle nasıl oluyor da birlikte hareket ediyor? Yoksa şeytani düşüncelerle mi hareket etmektedir? Müslümanlığın ne demek olduğunu anlamamış mıdır? Bunun nedenini bizimde bilmemiz gerekmektedir.

Amerika'yı sürekli fikir değiştirmek zorunda bırakan İsrail'in kalkanı durumuna gelmiş olan, Müslüman aleminden Suudi Arabistan'dır. Amerika'nın en büyük yanlışı bu tabansızlara güvenip, paramı alırım, yapacağımı yaparım mantığıdır. Bu kafa Amerika'yı yalnız bırakmış niteliktedir. Türkiye, Rusya ve İran tarafından kurulan Suriye masasına girememiş olması Amerika'nın güç kaybettiğini göstermektedir. Suriye masasına çağrılmaması orada güç kaybettiğini göstermektedir.

Türkiye karşısında YPD/PYD ile birlikte hareket eden Amerika terör örgütleri ile birlikte hareket etmesi her ne kadar sevecen tavırla onları terör örgütleriyle birlikte yapıyorsa, onların bu sebeple ciddi konularda söyledikleri dikkate alınamaz.

Sağlıcakla kalın!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.