Yaratık

Fikri ATILBAZ

"Milli duruş, şühedaya vefa, millete beka" diyor Milliyetçi Hareket bu başlık hem bugüne hem de 2019 için atılmış Milliyetçi Hareketin özünü yansıtan bir başlıktır. Türkiye'yi sonsuza dek koruyacak, muhafaza edecek olan bir başlık. Hem de önce Türkiye diyenlerin içinde taşıyacağı bir içeriği sonsuza kadar yaşayacak ve yaşatacak Cumhuriyet çocukları olarak tarihe geçecektir. Bu başlık sonsuza kadar bu duygu ve inançla yaşayacaktır. Asıl olan Türkiye ve Türk Milleti gerçeğidir. Ve bu gerçek kabul gördüğü müddetçe yani sonsuza kadar ilkesizlerin değil, önce Türkiye diyenlerin ölmeyen, değişmeyecek olan baş ilkesi olacaktır. Sonsuza kadar Türkiye yaşayacaktır.

Biliyoruz ki Fetö destekli bir grup, komünistlerin yıllardır yapmak istedikleri şeyi partimizi ele geçirme çalışmalarını 2000'den sonra üstlendi ve bağımsız olan Başbuğun kurmuş olduğu parti Milliyetçi Hareketi ele geçirme girişiminde bulundular. Bu girişim yıllarca bizden bildiklerimizin kabuk değiştirmesi ve düştükleri kişisel yani bencilce iktidar olma, sözünü geçirme, bencillikler içerisinde, Başbuğun kurmuş olduğu aynı önce vatan ilkesi içinde yaşatan Bahçeli ve ona güvenenler Allah'ın yardımı ve izniyle Milliyetçi Hareketti yaşatmıştır.

Milliyetçi Hareket, prensipleri, programı ve ilkeleri ile Allah'ın izniyle önce Türkiye diye yürüyen Başbuğun kurmuş olduğu, her şeyden önce Türküm diyenlerin kurmuş olduğu bir partidir. Bu partinin üyeleri için önemli olan nokta her şeyden önce Müslüman Türklerin Türkiye'de bağımsızca Allah'a bağlı olarak yaşamalarıdır. Dini anlayışları bozuk olanların bunu anlamaları imkansızdır.

İttifakın kurulma sebebi önce Türkiye diyenlerin bir araya gelip, Türkiye'yi üstün olan bir mertebeye taşımalarıdır. Bu nedenle ittifak kurulmuştur. Siz de böyle çıkardan uzak önce ülkem diyen bir ittifak kurabiliyorsanız buyurun kurun. Ama şunu öncelikle söylerim ki ilkeniz "Ne mutlu Türküm diyene." Olacaktır. Yoksa sizin PKK'ya iyi niyetle bakan onlarla beraber yürümek için devamlı bir barış oluşturan ilkesizlikler koalisyonu 4-5 partinin bir araya gelmesiyle kurulmaktadır.

HDP CHP'nin vazgeçilmezi olduğunu biliyoruz da onlarla birlikte hareket edecek olan Milliyetçiyim diyen İYİ Parti HDP'nin onurumuzdur diyen birini parti kurucusu yapmıştır. HDP ve Demirtaş'a seçim şarkısı yapmış Kardeş Türkülerin çalgıcısını genel başkan yardımcısı yapan, üç toplantısın HDP'lilere yapan, patent kendi deyişiyle Öcalan'a ait olan "Eşit Vatandaşlık" kavramı ile birlikte hareket eden, parti program taslağına "Kürdistan" yazdıran, Afrin operasyonuna HDP ağzıyla karşı çıkan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu 2. turda karşılıksız destekleyeceğini söyleyen Meral Hanımın İYİ Partisidir.

Şunu herkes bilmelidir ki ülke ile ilkesizliklerini ilke yapanlar arasında dünyalarca fark vardır. Çünkü onlar için PKK'lılarla anlaşma en önemli ilke bizim içinse ilkesizliklerin en başındaki madde demektir. Bu noktada ilkesizlik ile ilke arasında Türk Milletini bocalatmaya çalışıp ülkemizde PKK mahreçli terör örgütünü kahraman gibi göstermeye çalışan, onları insancıl olarak göstermeye çalışan insan denilemeyecek ancak mecburiyetten insan diyebileceğimiz varlıklar var. Bunları herkes tanımalı ve bilmelidir. Dışı insana, sana, bana benzeyen içlerinde ise kudurmuş bir hayvan demek bile az gelir. İçlerinde tarif edemeyeceğimiz şekilde yaratık besleyenler insanız(!) diyerek dünyayı aldatmaktadır.

Sonları Afrin'de kahpece kazdıkları çukurlar içinde Türk askeri sayesinde gelecektir. Türk Askeri için Afrin Amerikalıların desteğiyle PKK'lılara kurdurulmuş, kazdırılmış bombalı yuvalarla esaret altına alınmış özgürce nefes almak isteyen insanların yaşamak istedikleri bir yerdir. Bu girişile onlar insanlıklarını yeniden Allah'ın izniyle yaşayacaklardır.

Sağlıcakla kalın!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.