Yeni Güne Bismillah

Fikri ATILBAZ

Her daim anlatmaya çalışıyor her daim bıkmadan, usanmadan, övünerek anlatıyorum. Kayalardan kayalara atlamıyoruz; ama gerekirse uçarız. Yükseklerden yükseklere bir melek gibi uçmuyoruz; ama gerekiyorsa uçarız. Hiç kimse bu işin sonu ne olur diye düşünmesin. Gerektiğinde can verecek Bozkurtlar olduğunu bilmek bize güç veriyor. Bizi Türkiye olarak ayaklandırıyor. Biliyoruz ki istenilen büyük sonuçlar kadın ve erkeksiz elde edilemez. Geçmişe baktığımızda bunun en güzel sayfa olduğunu görürüz. Ve birlikteliğimize karar veririz. Ve son defa da olsa hiç usanmadan yolumuzun yol olduğunu da belirtiriz. Sonlara isyan ederek, kızarak birlikteliğimizin Allah'ın bahşettiği bir şey olarak cümle aleme haber veririz. Ve biz Asena ve Bozkurt olarak biriz.

Çok görmeye kalkanlar olabilir. Bizim birlikte hareket etmemizi makul karşılamayanlara hemen kızmak olmaz. En kati şekilde birlikte bir zafer daha yazıp, bu gerçeği taçlandırmalıyız. Böylece Türk torunları olduğumuzu taçlandırmalı ve hakkımız olanı almalıyız. Türk bu ateşle hareket eder, bu vasfı ile yürür. Karşı hareketleri siler atar. Asena ve bozkurtların bu yolda beraber olduğunu savunurlar.

Ahalisi bu iki cins üzerine kurulan teba birlikte hareketlenir. Ve istediği zafere ulaşır. Anlayabilene, kabul edene, savaşabilene bu böyledir. Yük olmaz kardeşinin derdi kardeşe. Hücum ettik üzerimize farz kılınan yerlere. Oraları tekrar düşman elinde, biz ise kendi yerimizdeyiz.

Şimdi daha güzel bir dünyada, Türk'ün dertsiz hareket etmesi için, Türk'ün hak ettiğini alması için, dünyanın Türk'ün nasıl bir şey olduğunu öğrenmesi için çıkıyoruz yeniden yola. Herkes öğrenmeli bu yolda hainlere, tutsaklara, yabancıların hizmetinde olup, emredin diyen kafirler yok. Yine derli toplu gidişimizle mutlu olan biz böyle bir ayrılığa izin vermeden, birlikteliğimizi bozmadan, bombalara ve her türlü bize uygun insani silahlara karşı gelmeyi becereceğiz.

Bütün hainliklere, bütün kalleşliklere rağmen Türk'ün sarsılmaz gücünü elbirliği ile, düşmana göstereceğiz. Biz Türk'üz. Geçmişte mızraklarla düşmanın üstüne gelmiş, yerimizi etmiş ve her koldan saldırılmış Türkleriz. Bu oyunu daha fazla oynayamayız. Zafere susamışız. Daha fazla oynayamayız. Bu tacı başımıza geçirmeliyiz. buradan hareket etmek bizim işimiz. Boş kafalara seslenmek bizim işimiz. Galip gelmeli ve Türk'ün haddini ve şiddetini herkese göstermeliyiz. Yaşanılası bir dünya istiyorsak böyle davranmak zorundayız.

Türk kendine gelmeli, bütün cihana da göstermeli. Ne olup bittiğini izah etmelidir. Bu yarım kalmış bir oyunun yeniden başlayışıdır. Yeniden dünyaya Allah diliyle seslenişidir. Yeni güne Bismillah deyişidir. Gününüz kutlu olsun demeyi canı gönülden demeyi ne de çok isterdim. 

Şimdi olmasa da çok yakın zamanda inşallah.

Sağlıcakla kalın! 

 

Fikri ATILBAZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.