TOPLUMSAL YOZLAŞMA NEREYE GİDİYOR.?

Göksal Beşkaya

Toplum ahlaki yönden hızlı bir çürüme yaşıyor,insani ve ahlaki yönümüzdeki çürüme, ahlâken çoktan çürümüş Avrupa toplumlarını yakaladı ve geçiyor.

Ekranlarda normalleştirilen her çürümüşlük ahlak yozlaşmasını ahlaki erozyonu hızlandırıyor.

Toplum mühendislerinin oturup hazırladığı senaryolarla evlerimize konuk ettiğimiz dizilere bi bakın ana konu nedir,?
Çarpık ve sapkın ilişkilerin milletin gözüne gözüne sokularak gayri meşru ilişkilerin hatta ensest sapkınlıkların normal bir şey olduğu öğretisi veriliyor.

RÜTÜK ne iş yapar?Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı ne için vardır.?

Müslüman Türk toplumunun ahlak yapısına uygun olmayan her program her dizi toplumu dizayn etmek isteyen karanlık ellerin eserleridir.

Denetimsiz sosyal medya platformları karanlık ellerin adeta silahı haline dönüşmüş kasıtlı üretilen içerikler bir hançer gibi Müslüman Türk aile kurumunun bağrına saplanmıştır.

TÖREYİ YİTİRDİK YERİNİ NE ALDI.??

Türk kültür yapısının en hassas ve ince dokusunu Türk töresi oluşturur. Töre, tüm ırkları ve dinleri özgürleştiren, bireysel, sosyal ilişkileri düzenleyen, kişisel disiplini otoriteye bağlayan, ulusal barış, dayanışma ve beraberliği sağlayan bir kültürel yapıdır.

Merhametiyle tanınan Türk toplumu hangi ara bu hale geldi getirildi bir bardak su için insan öldürecek kadar nasıl merhametsiz vicdansız olduk.

Öte yandan çocuğu ile tartışan bir başka çocuğu aracıyla ezip geçen anneye ne demeli.?
Allah’tan korkmaz kuldan utanmaz haldeyiz, töreyi yitirdik bırakın anaya babaya bakmayı anasını kesen babasını döven bir nesil yetişti..

Toplumda oluşan bu bozulmanın vede öfke patlamalarının sebebi sosyolojik açıdan araştırılmalı ivedilikle çözüm bulunmalıdır.

Bu hususta Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ beyefendinin talimatları ile kurulan "Aile Kurumu Çalıştayı" önem arzetmektedir,yeni yüzyılda Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonu ancak ailelerin huzuru, birliği, refahı ve gücü üzerine bina edilebilirse gerçekleşebilir.
İşte tamda bu yüzden bozulan Aile yapımızı devamındada toplumun bozulan yapısını iyi analiz edip gerekli önlemleri almalıyız,doğru eğitim ahlaki eğitimle başlar ahlaki değerleri çocuklarımıza oturttuğumuzda sağlam temel üzerine inşamız daha kolay olacaktır…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.