HADİ ORADAN!

Şükrü PORTAKAL

Hadi Oradan; "kimi kandırıyorsun sen?" şeklinde devam edecek, "yemezler" anlamı taşıyan ünlem cümlesidir. Toplum olarak sık kullandığımız bir ünlem cümlesidir Hadi Oradan, Hepimizin bir Hadi Oradan'lı cümlesi olmuştur. Günümüze gelirsek Hadi Oradan diyebileceğimiz o kadar vakıa var ki, bir yerden başlamak lazım.

MHP Lideri Devlet Bahçeli sözüm ona AKP’nin peşine düşmüş, Başkanlığa evet diyormuş. Hadi Oradan!

AKP cenahından bir ses yükseliyormuş; Sözüm ona RTE’yi Başkan yapacaklarmış. Hadi Oradan!

RTE Devlet Bahçeliye Perinçek ile RTE arasında tercih sebebi dolayısıyla teşekkür ediyor. Hadi Oradan!

Binali Yıldırım diyor ki; Pkk hayır dediği, Fetö hayır dediği için Evet diyeceğiz diyor. Hadi Oradan!

CHP cenahı boş mu durur, Güya MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Ülkücüler Evet diyerek Vatana ihanet ediyor muş. Hadi Oradan!

HDP’den bir şahsiyet diyormuş ki; Ahmet Türk ve diğer arkadaşlarımız için DEVLET’in şefkati ve merhametine ihtiyacımız yok. Hadi Oradan!

Peringeçgiller Ulusalcılığa soyunmuşlar. Hadi Oradan!

Fetö’nün özel kalemliğine soyunmuş Fitneçağ ve Avanesi Öcalan Evet Diyormuş, Hadi Oradan!

Oda TV den Hüseyin Vodinalı Devlet Bahçelinin asıl tercihi GÜL’dür diyor. Hadi Oradan!

Yılmaz diye bildiğimiz Özdil, Yılmış yeni destanlar yazıyormuş. Hadi Oradan !

Bir de MHP muarızları var ki; Adı Vatan kendi ihanet olan parti ile düşüp kalkarken herkes saldırırken biz boş durmayalım edası ile Devlet Bahçeli’nin evetlerini dinlemeden, Sözüm ona yeni anayasa teklifi Üniter yapıyı yok edecekmiş. Hadi Oradan!

El bir vururken bizim hakkımız daha fazla diyen MHP muarızları Devlet Bey’in Ahmet Türk çıkışını anlayamamış olmalarından kaynaklı, Ahmet Türk’e merhamet ediyor da, Muarızlara etmiyormuş, Siz size kurşun sıkanla birlikte aynı kaptan yerken mi? Merhamet beklersiniz. Hadi Oradan!

Siz elbirliği etmişçesine, Gönül Birliği etmişçesine cepheler açarken MHP bugün 48. yılını kutlamaktadır. MHP tarihin her döneminde olduğu gibi Ülkenin Umududur, Geleceğidir. Siz saldırdıkça biz daha da kuvvetleniyoruz. "Türk Türkleştikçe kuvvetlenir" Sizi de Türk olmaya, Türk gibi düşünmeye, Türk gibi konuşmaya davet ediyorum.

Görünen odur ki; ’’Kurdun arkasından kırk köpek havlar’’ sözünü doğrulama yarışına girmişçesine saldıranlar sözlerim sizedir. Algı ayarlarınızla oynanmış. Siz anlayamıyor, İdrak edemiyorsunuz. Alayınıza Birden Hadi Oradan!

Allah Türk’ü Korusun ve Yüceltsin.

Ne mutlu Türk’üm Diyene.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.