EDİRNE, MHP VE ÜLKÜCÜ CAMİADA DEVLET BAHÇELİ DÜŞMANLIĞI...

Zakir TERCAN

 

Yazıma başlamadan evvel; Genel Başkanımızı ve yönetimini beğenmediklerini, yetersiz kaldıklarını, hakaret etmeden, küfür etmeden, davasını ve partisini düşünen, samimi duygularla, saygıda kusur etmeyerek, yanlışları, eksikleri, sevgi-saygı çerçevesinde duygu ve düşüncelerini ifade eden iyi niyetli-yapıcı Ülküdaşlarımı ve MHP mensuplarını tenzih ediyorum.

Bizim davamız yokuş yukarı çıkanın davası, onlarınki ise yokuş aşağı yuvarlanmanın...

Kim ne derse desin, kim ne konuşursa konuşsun, kim ne düşünürse düşünsün, kim ne yaparsa yapsın.. Şu unutulmasın ki, ithal adaydan MHP ve Ülkücü camiaya genel başkan olmaz ve de olmayacak!..

Dün Başbuğ Alparslan Türkeş üzerinden MHP yıpratılırken, bugün ise Lider Devlet Bahçeli üzerinden MHP yıpratılmaktadır.

Çilesi çekilmeyen şeyin aşkı olmaz. Aşk olmayınca, çile olmaz. Çile olmayınca, meydana getirme cehdi olmaz, şevki olmaz, hiçbir şey olmaz.

Dün Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli'nin önünde eğilenler, ceket ilikleyenler, hamur gibi kalıptan kalıba girenler, elini öpmek için sıraya girenler, fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışanlar, fotoğraflarını paylaşanlar, profiline koyanlar bugün ne hikmetse Genel Başkan düşmanı olmuşlar.

MHP içinde cereyan eden olağanüstü kurultay tartışmaları, sözde MHP'de adaletin ve demokrasinin olmadığını, hatta böyle gittiği takdirde önümüzde ki seçimlerde MHP'nin baraja takılacağını ifade edenler kime hizmet ettiklerinin farkındalar mı?

MHP'nin de bulunduğu 57'ci koalisyon hükümeti zamanında.. Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli'yi yere-göğe sığdıramayanlar, Lider Devlet Bahçeli ile görüşmek için kapı kenarlarında bekleyenler, eğilip-bükülenler, menfaatleri için takla atanlar, makam-mevki kapmak için el-etek öpenler, onu-bunu devreye sokarak işlerinin olması için, herkesin önünde eğilenler ve istediklerini alanlar dahi.. Genel Başkan düşmanı olmuşlar!

Dün ANAP ve ÖZAL üzerinden Türkeşsiz Türk milliyetçiliği yapılırken, bugün AKP ve Erdoğan üzerinden MHP'siz TBMM hesabı yapılmaktadır.

Dün Sayın Devlet Bahçeli'yi yere-göğe sığdıramayanlar.. Genel Başkanı bırakıp, Sayın Ümit Özdağ'ın peşinde olanlar.. Sayın Özdağ'ı da bırakıp, Sayın Koray Aydın'ın yanına koşanlar.. Sayın Aydın'ı da bırakıp, Sayın Meral Akşener'in yanında yerlerini almışlardır. Yanı bunların kıblesi belli değil, pusulaları şaşmış, ne yapacaklarını ve nerede duracaklarını bilmeyen menfaat pereslerdir. İşte bunlarda Genel Başkan düşmanı olmuşlar.

MHP'nin geleneğinde "Olağanüstü Kurultay" olmadığı halde bu geleneği CHP'ye özenerek inşa etmek demek, gelecekte MHP'nin sıradanlaşmış bir parti ve iç çekişmeler ile vakit kaybederek yıpranmış bir MHP demektir.

Dün BBP ve Muhsin Yazıcıoğlu ile MHP iç çekişmelerle oyalanmak istenirken bugün Genel Başkan adayları ve Olağanüstü Kurultay çekişmeleri ile MHP oyalanmak istenmektedir.

Edirne'de MHP birçok seçim geçirdi. Bahse konu seçimlerde.. Çalışmayanlar, yatanlar, ter akıtmayanlar, MHP'nin, söz konusu; seçimlerinde başarısız olsun diye kılını kıpırdatmayanlar, Milletvekili çıkmaması için ellerini oğuşturanlar, bıyık altından gülenler, bu davaya zerre kadar katkı sağlamayanlar bile.. Genel Başkan düşmanı olmuşlar!..

Ülkücülük; Ülkü Ocaklarında başlar, MHP'de devam eder, musallat taşında sona erer.

Banka dolandıranlar, esnaf dolandıranlar, eşten-dosttan borç alıp eşini-dostunu dolandıranlar, arkadaşını dolandıranlar, içki masalarında fitne üretenler, kapalı kapılar ardında dedi-kodu yapanlar, kumar oynayanlar, içki içenler bile.. Genel Başkan düşmanı olmuşlar!..

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve büyük Türk milleti uçurumun kenarında düştü düşecek bir pozisyonda iken, geleceğin teminatı ve sigortası olan MHP'yi yıpratmak hangi niyeti taşıdığı anlaşılmalıdır.

Bu davada teri olmayan, emeği olmayan ve çalışması olmayanlar mükâfatlandırılmıştır. Bu davaya ömrünü vermiş olanların hakkı gasp edilerek.. Hakkı olmayanlara verilmiştir. Ne acı tecellidir ki, Belediye Meclis Üyesi olanlar, İl Genel Meclis üyesi olanlar, Belediye Başkanı olanlar, İl yönetimde olanlar, İlçe yönetiminde olanlar, milletvekili adayı olanlar bile.. Genel Başkan düşmanı olmuşlar!..

Geçmişinde başka partilerin damgasını yemiş kişilerin veya teşkilat ve ocak geçmişi bulunmayanların, istediklerini elde edemedikleri takdirde muhtemel kurulacak olan 5'ci partiye geçecekler mi hep birlikte yaşayıp göreceğiz.

Düne kadar birbirleri ile iyi geçinen, el-ele oldular, sırt-sırta verdiler ve aynı noktada birleştiler. Gelin görün ki, menfaatler çakışınca birbirlerini arkadan hançerlediler. İşin ilginç yanı ise Genel Başkanlık konusunda birlikte hareket ediyorlar. Yarın-öbür gün milletvekili sıralamasında kılıçlar çekilecek, birbirlerini yine hançerleyeceklerdir. Demedim demeyin. İşte bunlar bile.. Genel Başkana düşmanı olmuşlar!..

Unutulmamalıdır ki; Toprağın altında ELİF gibi dümdüz yatabilmek için, toprağın üstünde ELİF gibi dimdik yaşamak lazımdır!

Partinin basamaklarını..5-10 çıkarak, İl ve İlçe yönetiminde olacaksın, başkan yardımcısı olacaksın, Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli görevinin başındayken siz kalkıp Genel Başkan düşmanlığı yapacaksınız. Yok öyle bir şey!.. Genel Başkanı beğenmeyen istifa eder ve kimin peşine giderse gider. Aaaa ne görelim onlarda Genel Başkan Düşmanı olmuşlar!..

MHP, fitne, fesat ve parçalanması için sahneye konulan senaryolarla mücadele ederek bugünlere gelmiştir!

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi: MHP'siz siyaset Türksüz vatan demektir, MHP'siz siyaset vatansız Türk demektir, MHP'siz siyaset, Türkiye Cumhuriyeti'nin kefenlenmesi Türk tarihinin sökülüp atılması demektir.

 

Zakir TOKDUR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.