TEK ÇARE MHP...

Zakir TERCAN

MHP bu Ülkenin gerçeği, MHP bu Ülkenin sahibi... MHP bana göre Türk milletine Allah'ın bir lütfudur. Çünkü Allah'ın sevdiği Türk milletini temsil eden, koruyan ve mücadele eden MHP'dir.

MHP her daim ÖNCE ÜLKEM diyen ve bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için canını-kanını vermeye hazır olan bir partidir.

MHP, milletimiz ve vatanımız için taşın altına elini değil gövdesini koyandır. MHP, Yol ve hedef gösteren Devlet Bahçeli gibi bir lidere sahip.

MHP Milletin beklentilerine cevap veren, milletimiz lider Devlet Bahçeli'yi Devlet adamı diye bağrına basan halkımız tek çare MHP diyor!

MHP ve lider Devlet Bahçeli, memleket meseleleri ile ilgili tutum ve davranışları Türk milletinin yüzünü güldürüyor ve iyi ki MHP var diyor!

MHP Ülkenin bölünmez bütünlüğünde yana her daim mücadele etmiştir. Çünkü MHP ve Ülkücü camia Ülkesine sevdalı hayırlı bir camiadır.

MHP şartlar ne olursa olsun, memleketimiz için elinden gelen gayreti gösterip, her fedakarlığı yapacak ve bu yolda yılmadan devam edecektir.

MHP ve lider Devlet Bahçeli, her şartta ülke meselelerini parti meselelerinden üstün tutmuş, ülkesi ve milletinin selameti için çalışıyor!..

MHP ve lider Devlet Bahçeli, şu anda Ülke meseleleri ile ilgili proje üretiyor, ilgilileri uyarıyor, ülkenin geleceğine ışık oluyor.

MHP ve lider Devlet Bahçeli, ülkemize karşı yoğunlaşan saldırıları bertaraf etmek için yoğun bir mücadele içinde. Şu anda yaptığı budur.

Ülkenin gidişatı kötü olunca ve bu gidişatın sonunun uçurum olduğunu gören AK Parti'de MHP'ye sarılmış, Sayın Bahçeli'yi dinlemeye başlamıştır.

MHP'nin icratları, CHP başta olmak üzere bu ülke ve milletle meselesi olanları rahatsız etse de, son derce hayırlı ve faydalı bir gelişmedir.

Vatanı için MHP'nin, BilgenLider Devlet Bahçeli'nin ve Ülkücülerin fedakarlıkları ortadadır. Türk milleti her şeyin farkındadır. İnşallah MHP iktidara gelecektir.

Zakir Tercan

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.