MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Kadınsız dünya, kanadı kırık kuş gibidir. Nasıl ki kanadı kırık kuş uçamaz ise, kadınsız bir dünya da yörüngesinde dönemez” dedi.

KADINLARIN İKİ AYRI DÜNYADAKİ YERİ…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda, erkek egemen toplumda kadınların birçok alanda geri planda tutulduğunu ve kendilerini ifade etmekte sıkıntı yaşadıklarını anlattı. Özellikle geri kalmış ve gelişmekte olan ülkelerde böyle bir sorun yaşanırken gelişmiş ülkelerde ise kadınların zayıf yapısını göz ardı eden, onları ekonomik bir meta olarak gören hoyrat bir düzenin hâkim olduğuna dikkat çeken Avcı “Biz, ikisinin de yanlış olduğuna inanıyoruz” ifadesini kullandı.

ZEYTİN DALI HAREKÂTI VE KADINLAR

Bünyamin Avcı, “Yüce Allah her şeyi bir denge üzerinde yaratmıştır. Kadınsız dünya, kanadı kırık kuş gibidir. Nasıl ki kanadı kırık kuş uçamaz ise, kadınsız bir dünya da yörüngesinde dönmez, dönemez. Diğer bir ifadeyle hayatı idame ettirmenin imkânı kalmaz. Bu vesileyle ifade etmek gerekir ki; milli beka mücadelemizin kazanılması kadınların verdiği, vereceği desteğe bağlıdır. Bugün, Zeytin Dalı Harekâtının arkasında da, bir ana, bir eş, bir abla, bacı, kardeş ve kimi hanede ise bir kız evlat vardır. Yine onların duası, onların hasreti ve sevgisiyle çelikten iman zırhına bürünmüş milli bir güç vardır. Kadınların dünyamızdaki yeri bu kadar mühimdir.” şeklinde konuştu.

İSTİSMAR İHANETİ CEZASI KALMAMALIDIR

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “kadınlara, çocuklara istismar ve şiddet mutlaka önlenmelidir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadeleriyle, ‘Her kadın ve çocuk istismarı insanlığa ihanettir’. Bu ihanet cezasız kalmamalıdır. Kadın ve çocukların etrafında dönen şiddet ve tehlike mutlaka etkisiz hale getirilmeli, onlar için en güvenilir bir dünya inşa edilmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri, eşleri, kızları, ablaları başta olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Gününü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.