MHP ve Ülkücü Hareketin En Büyük Destekçisi Kim?

MHP ve Ülkücü Hareketin En Büyük Destekçisi Kim?

Edirne Güncel Gazetesi'nde yazan gazeteci yazar Melih Yurdusever, geçtiğimiz günlerde ÜlkücüMedya.com yazarlarından Zakir Tercan hakkında bir yazı kaleme aldı.

MHP ve Ülkücü Hareketin en büyük destekçisi... başlıklı yazısında "Şimdi yine bakıyorum partisi için hemen her gün Sosyal Medyada yazıları çıkıyor ve partisin ve adayının tanıtımlarını yapma konusunda oldukça yoğun çaba harcıyor" diyen Yurdusever'in yazısını okurlarımızın bilgisine sunuyor, kendisine teşekkür ediyoruz:

***

MHP ve Ülkücü Hareketin en büyük destekçisi...

Kimdir? diye bana sorarsanız,yıllardır yazılarını zevk ve ilgi ile okuduğum,Edirne de ve Ülke genelinde MHP ve Ülkücü hareket ile ilgili en doğru ve taze bilgileri aktaran kişi eski İl Başkanlarından Zakir Tercan’dır derim.

Uzun yıllardır tanıdığım ve dost kabul ettiğim bu saygılı, hatırşinaz, efendi ve dürüst insanın sempati duyduğu Siyasi Parti ve görüşe bağlılığını sanırım benim gibi birçok insanda görüp takdir ediyordur.

Birçok Sosyal Medya sitesinde yazılarına rastlayıp okuyorum ve siyasi düşüncesinin bu kadar arkasında duran ve ona hizmet etme aşkı ile yazı yazan birine az rastlıyorum.

Bunun için de kendisini kutluyor ve tebrik ediyorum.

Ama dikkatimi çeken bir husus;bu kardeşimizin yazılarını Edirne MHP sitelerinde göremiyorum nedense.

Hatta geçenlerde gazeteci kardeşlerim ile bu konuda sohbet ederken onlarında dikkatini çektiğini ve bu yazıların MHP sitelerinde bulunması gerektiği görünüşü paylaştık.

Hatta bir kardeşimin tespiti hepimizi şaşırttı.

O da şuydu;İlimizde MHP ve Ülkücü camiada Zakir Tercan’dan başka bu dava ile ilgili yazı yazana da rastlanmıyor.

Değerlendirmek lazım aslında.

Bir Partide İki dönem İl Başkanlığı yapmış,İl Sekreterliği görevinde bulunmuş,İl Başkan Yardımcılığı görevi ifa etmiş birinin bulunması ve değme köşe yazarına taş çıkartacak özellikte yazılar kaleme alıyor olması o parti için çok büyük bir avantaj bana göre.

Zakir kardeşimi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğündeki Şeflik günlerinden tanırım.

O zaman daha da yakın ilişkilerimiz vardı.Çünkü ben Spora düşkünlüğüm ve Müdürlüğünü yaptığım Şükrüpaşa İlk Okulu öğrencilerinin her branştaki faaliyetlerini ve müsabakalarını antrenmanlara varıncaya kadar takip etmem nedeniyle ikinci adresim Mimar Sinan Spor Salonuydu.

İl Müdürleri İbrahim Fazlıoğulları, İbrahim Doğan ve Naim Köker dönemlerinde oradaki tüm personel ile olduğu gibi kendisi ile de yakın dostluğum vardı.

Severim kendisini ve bir o kadar da saygı görürüm kendisinden.

Mert bir Anadolu çocuğudur o.

Şimdi yine bakıyorum partisi için hemen her gün Sosyal Medyada yazıları çıkıyor ve partisinin ve adayının tanıtımlarını yapma konusunda oldukça yoğun çaba harcıyor.

Aslında siyasi partilerde böyle fedakar ve çalışkan dava adamlarına ihtiyaç vardır ve ben tüm partilerin Zakir Tercan gibi bir parti aşığına sahip olmalarını temenni ederim.

Zakir kardeşime de çalışmalarında ve gayretlerinde başarılar dilerim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.