Yaparsa Tarım Kredi Yapar Dedi %25 İndirimli Gıda Ürünleri Satışa Sunuldu!

Yaparsa Tarım Kredi Yapar Dedi %25 İndirimli Gıda Ürünleri Satışa Sunuldu!

Tarım Kredi marketlerde ciddi bir indirim var. Fiyatlar aşağı çekildi. Market, kahvaltılıktan yemekliğe kadar pek çok üründe %25 indirim sundu.

Kahvaltılık ürünlerde indirim var. Aynı zamanda pirinç, fasulye, bezelye, makarna gibi temel gıda malzemeleri de %25'e kadar indirimli satılacak.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, vatandaşların bütçesini düşünerek birbirinden cazip indirimlerle Eylül ayına başladı. Özellikle peynir fiyatlarındaki düşüş, tüketicileri marketlere koşturdu.

81 ilde hizmet veren market zinciri, makarnadan kurubakyılata, peynirden sucuğa kadar geniş bir ürün yelpazesinde indirim fırsatı sunuyor. Bu indirimlerle birlikte vatandaşlar, hem kaliteli ürünlere hem de uygun fiyatlara ulaşma imkanı buluyor.

İndirimde Neler Var?

Peynirde büyük düşüş: TARSÜT kaşar peyniri 215 TL, TARSÜT tam yağlı kaşar peyniri 95 TL gibi fiyatlarla raflarda yerini alırken, Sütaş süzme peynir 139,90 TL, Sütaş labne 65 TL gibi fiyatlarla tüketicinin beğenisine sunuluyor.
Et ürünleri de indirimde: Köytav ördek 139,90 TL, TK dana sosis 92,90 TL, TK dana kangal sucuk 565,90 TL gibi fiyatlarla et severler için özel fırsatlar yaratıldı.
Temel gıda maddelerinde indirim: Osmancık pirinç 49,90 TL, fasulye 59,50 TL, bezelye konservesi 23,90 TL, makarna çeşitleri 14,90 TL gibi fiyatlarla sofraların vazgeçilmezi olan ürünlere kolayca ulaşmak mümkün.
Hafta sonu özel indirimleri: Patates 8,90 TL, armut 32,90 TL, kavun 6,90 TL, limon 28,50 TL, kuru soğan 8,90 TL gibi fiyatlarla taze meyve ve sebzelere de indirimle ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.