Derede Çuvalın İçinde Bulundu: Narin'in Ölümü Kesinleşti

Derede Çuvalın İçinde Bulundu: Narin'in Ölümü Kesinleşti

Günlerdir aranan 8 yaşındaki Narin'in hayatını kaybettiği öğrenildi. Derede çuvalın içinde bulundu ve cesedi otopsiye gönderildi.

Narin Güran'ın ne yazık ki öldüğü öğrenildi. Cesedi derede bir çuvalın içinde bulundu. Gelişmeyle ilgili otopsi raporu bekleniyor.

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın acı sonu, Türkiye'yi yasa boğdu. 21 Ağustos'tan beri kayıp olan küçük kızın cansız bedeni, günler süren arama çalışmalarının ardından ne yazık ki bir derede bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu acı haberi sosyal medya hesabından duyurarak, tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Narin'in cesedinin bir çuval içinde bulunması, olayın şüpheli yönlerini daha da güçlendirdi. Yetkililer, olayın aydınlatılması için titizlikle çalışıyor. Soruşturma kapsamında kızın 18 yaşındaki ağabeyi gözaltına alınıp serbest bırakılırken, amcası tutuklandı. Yapılan incelemelerde, kızın DNA'sının amcasının aracında tespit edilmesi, soruşturmanın seyrini önemli ölçüde etkiledi.

Polis ekipleri, olayın yaşandığı köyde geniş çaplı bir inceleme başlattı. Köye giriş çıkışlar güvenlik güçleri tarafından sıkı denetime alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.