Toplam 2200 Öğretmene İhtiyaç Var: İl Milli Eğitim Müdürlüğü O Branşlarda Atama Yapacak

Toplam 2200 Öğretmene İhtiyaç Var: İl Milli Eğitim Müdürlüğü O Branşlarda Atama Yapacak

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün duyurusuna göre üç branşta öğretmenlere büyük ihtiyaç var. En çok ihtiyaç duyulan branşlar açıklandı.

Öğretmen alımlarına ilişkin yeni bilgi geldi. Toplam net öğretmen ihtiyacı 2200 olarak açıklandı. Üç branşta çok daha fazla öğretmen açığı mevcut. Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?

Sosyal medyada Mevzu Öğretmen sayfasının vermiş olduğu bilgiye göre öğretmen alımına ihtiyaç olduğu belirtildi. 2200 öğretmen için başvuruların nasıl yapılacağı merak ediliyor

"Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü İkinci İl İçi Yer Değiştirme Duyurusunu Yayımladı. Toplam Net Öğretmen İhtiyacı Yaklaşık Olarak 2.200 Olarak Hesaplandı. En Çok Öğretmen Açığı Olan Branşlar. 1- Özel Eğitim Öğretmenliği 2- Sınıf Öğretmenliği 3- Din Kültürü ve A.B. Öğretmenliği"

2200 Öğretmen Alımı Ne Zaman Yapılacak?

Mardin'de öğretmen alımlarının yapılması konusunda Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün resmi internet sitesini kontrol etmeniz gerekiyor. Aynı zamanda biasına giderek de detaylı bilgi alabilir ve öğretmen atamalarıyla ilgili soru işaretlerini giderebilirsiniz. Yeni bir bilgi verildiği takdirde haber sitemizde anlık olarak paylaşılacaktır.

Öğretmen branşları arasında özel eğitim öğretmenliğine her zaman ihtiyaç duyuluyor. Aynı şekilde ilkokul ve ortaokullardaki sınıf öğretmenliği de eğitim alanında atamaların en çok yapıldığı bölümlerden.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.