ADAMLIK ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN SADECE LİDER DEVLET BAHÇELİ'YE GÜVENİYORUM

Her kim ne düşünürse düşünsün, bizim Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye sonsuz güvenimiz vardır. Çünkü adam gibi adam olduğundan.

Saygı Değer Büyüğümüzden bugüne kadar herhangi bir talebimiz olmadı olmazda. Çünkü bizler davamız için varız.

Susanları, beklentisi olanları, zıvanadan çıkanları, Liderimize iftira atanları 1-Kasım seçimlerinde yaptıkları şerefsizlikleri unutmadık.

1-Kasım seçimlerinde yapılan algı operasyonlarını unutmadık. Çünkü anılan tarihte yapılan hainlikler bizi, sizi, hepimizi şaşkına çevirmiştir.

1-Kasım seçimlerinde çıkan sonuçlardan içimizde olup da mutluluk duyanlar bu tabloya ve neticeye sebep olanlar ihanetin içinde olanlardır.

1-Kasım seçimlerinde gece-gündüz çalışanlar, özveriyle fedakarlık edenler çıkan sonuçlardan dolayı, feryat-figanları yürekleri dağlıyordu.

Bizler Liderimizin etrafında daha sıkı kenetlenecegiz. Görünen o ki, Türk Milleti'nin huzur ve bekası Liderimize endeksli hale gelmiştir.

Biz Ülkücüler olarak mücadeleden hiç geri durmayacağız. Liderimizin yanında ve emrinde olup, MHP'nin başarısı için çalışacağız, ter akıtacağız.

Lider Devlet Bahçeli'yi topa tutanlar unutmasınlar ki, hevesiniz kursağınızda kalacaktır. MHP'nin başarısı siz ve sizin gibileri şaşkına çevirecektir.

Keşke Lider Devlet Bahçeli'nin tozu olsanız, keşke Devlet Bahçeli gibi asil olsanız, keşke Devlet Bahçeli gibi erdemli olsanız.

Keşke Lider Devlet Bahçeli gibi mert-yiğit olsanız, keşke Devlet Bahçeli gibi davaya sadık olsanız, keşke Devlet Bahçeli gibi adam olsanız.

 

Zakir TOPDUR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR