BAŞIMIZI HİÇ ÖNE EĞDİRMEDİ…

Sizin Devlet Bahçeli’yi eleştirme hakkınız var, bizim Devlet Bahçeliyi savunma hakkımız yok öyle mi? Kim ne dersedesin, kim ne konuşursa konuşsun, kim ne söylerse söylesin, kim ne düşünürse düşünsün.. Biz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yi Allah rızası için seviyoruz, destekliyoruz ve yanındayız.

Peygamber Efendimiz buyuruyor: "Seven sevenle beraberdir." Sayın Devlet Bahçeli'yi; sevmek, saymak, muhabbet etmek, desteklemek, onunla ilgili destekleyici yazılar yazmak ve her daim yanında olmak suçsa!.. Biz bu suçu işlemeye devam edeceğiz.

Banka dolandıranlar, esnaf dolandıranlar, insanları dolandıranlar, içki masalarında fitne-fesat üretenler, kapalı kapılar arkasında dedikodu yapanlar, kumar oynuyanlar, içki içenler, namaz kılmayanlar, oruç tutmayanlar, cumaya gitmeyenler, fakir-fukaranın hakkına tenezzül edenler, devlet malına, millet malına kul hakkına eli değenler, kibirli ve kendini beğenmiş olanlar, ben varsa var.. Ben yoksa yok diyenlerin alayı Sayın Devlet Bahçeli'yi sevse ne olur sevmese ne olur?

Haç süresi 38 Ayette buyuruluyor ki: "Allah inananları savunur. Çünkü Allah hain ve nankörlerin hiç birini sevmez"

Sayın Devlet Bahçeli'yi 40 davulla 40 zurnayla kaşılayanlar, elini öpmek için sırada bekleyenler, fotoğraf çektirmek için yarışanlar, liderimizin konuşmalarını ve fotoğraflarını paylaşanlar, liderimizin karşısında ceket ilikleyenler, Genel Başkanımızın önünde eğilenler bugün sırt çevirmişse buda bir karekter meselesidir.

HZ. ALİ diyor ki: "Fazilet sahibin kıymetini ancak fazilet sahibi bilir."

Aramızdaki fark "SADAKATTIR" Bizim çizgimizde kırık olmaz. Biz genel başkanımızı menfaatsiz, bir talebi ve isteği olmadan yanındayız. Dün böyleydi.. Bugünde böyle.. Sadakat ve samimiyet, dava adamlarının şerefidir... Şerefi hak edenlere gösterilecek vefaya ve ihtimam ise şerefin ikiz kardeşidir...

Mehmet Akif Ersoy diyor ki: "Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilemez fendini, kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini"

Liderimiz Devlet Bahçeli'yi seviyoruz, ona inanıyoruz, ömrümüz yettiğincede inanacağız.. Hesapsız-kitapsız.. Böyle biline... Devlet Bahçeli gitsin diye emek verenler. "MHP iktidar olsun diye verseydi" MHP iktidar olurdu.

Amin Maruf diyor ki: "Onurlu adam, susuzluğunu giderdiği kuyuya taş atmaz."

Lider Devlet Bahçeli'nin emrinde yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduk, duymayada devam edeceğiz. Siyasi ikbal peşinde koşanlardan değiliz. Yolu yolumuz, kavgası kavgamız olacaktır.

Kızıldereli Ata sözü ne kadar anlamlı: Yükün dürüstlükse gücün düşer belki ama "Başın düşmez"

Biz bu şanlı mücadelede ömrünü Türk milliyetçiliğine ve Ülkücü harekete adamış Liderimiz Devlet Bahçeli ile beraberiz. O bizi hiç utandırmadı. O bizim başımızı hiç öne eğdirmedi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR