Duygu Büyüktürkmen

Duygu Büyüktürkmen

Ege Üniversitesi Cami’nin ismi “Şehit Fırat ÇAKIROĞLU” olmalı…

fırat çakıroğlu ile ilgili görsel sonucu

Tarihini unutan milletler hafızasını kaybetmiş insan gibidir. Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’ de Ülkücü Şehitleri Anma Gününde yaptığı konuşma da: "Bizi biz yapan hasletlerden birisi de maziye duyduğumuz vefadır" diyerek, geçmişimizi unutmamamız gerektiğinin altını çizmiş ve ahde vefanın önemine işaret etmişti.

Türkiye’mizi bölüp parçalamak isteyen şer odaklarına karşı canlarını vatana ve millete bağışlayan kahraman şehitlerimizi Fatihalarla, Yasin-i Şeriflerle anıyoruz.

Şehitlerimizin adları yaşasın, unutulmasın istiyorum. Bu nedenle; şöyle bir dilekçe yazsam, yetkili ve etkili makamlara arz etsem, sesimi duyan olur mu?..

Ölümsüz Türk Milleti’nin Yüksek Makamına…

Bilindiği gibi, 20 Şubat 2015’te Ege Üniversitesinde bölücü terör örgütü pkk mensuplarınca Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü son sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU Şehit edilmişti.

Türkiye’mizin “Devleti ve Milleti ile Bölünmez Bir Bütün Olduğunu” savunduğu için hain bölücü teröristlerin hedefi olan Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU’nun adının yaşatılmasını kutsal bir görev olarak görüyoruz.

Ege Üniversitesinde; “Varlığını Türk Varlığına Armağan Eden Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU'un” isminin 2018 de bitmesi planlanan Ege Üniversitesi içindeki Cami'ye verilmesini talep ediyorum.

Ölümsüz Türk Milleti’nin tensip ve takdirlerine arz ederim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Duygu Büyüktürkmen Arşivi
SON YAZILAR