Ne Kadar Çok Apo'yu Özleyen Varmış?

-İhanet başımızın dibine çengel atmış. Apo'ya dua ediyor.-

 

Sizlerden özür dilerim. Bir vatan haininden söz etmekten dolayı herkesten af dilerim. Son yaşanan olay hem ilginç, hem de Türkiye'ye karşı yapılmış birliğe adice sahiplenmesine, terk edip gitmesine haykırarak "Kürdüm ölene kadar, Kürdüz ölene kadar, Vallahi ben Apo'yu özledim" diyen namussuzun kabrini ziyaret ederek başkalarına da güzel görmeye, göstermeye çalışan biri hakkında; "Vallahi ben Apo'yu özledim." Türkü yakan birini Cumhurbaşkanını da bu işin içine katan habis ur gibi olan kritik bir vaka var mıdır.

Türk olan biri böyle bir ifadede bulunan bir vatan sevdalısı diye tanıtmaktan çekinmeyenler kabri başında eğilmeye devam ettiler. Ama bu arkadaşların hepsi komünizm sevdalısı, ülkelerini bağımlı görmekten zevk alan insanlardı. Halk düşmanı halkçı olarak geçinen birinin saflarında yer almak, hem de Apo sevdalılarının yanında olmak nasıl bir şeydir? Ülkeni mi seviyorsun, onu bölmeye çalışan birini mi seviyorsun? Ancak senin "Kürdüz ölene kadar" diyerek Türklüğü inkar eden bu insanlık dışı küçük bir canavar olan, kan emerek geçinen, insanlık dışı birini nasıl olurda özleyebilirsiniz?

Türkiye Cumhuriyetini bölmeye çalışan birini özlüyorsanız, onun kurduğu ölüm örgütünü de seviyorsunuz demektir. Cumhurbaşkanı sizden kurtulmalı ki Türkiye görünmez, kendini saklayan, ruhunu Apo'ya satanlardan ve önemli görevde bulunanlardan kurtulsun.

İhanet o kadar içimize işlemiş ki ihanet sarmalı işine kimlerin girdiğini açık ve net bir şekilde izah edemiyoruz. Herkes birileri tarafından oynanan oyunu fark edemiyor, bu net bir şekilde itiraf edemiyor. Kimse bu işin içinde nasıl yer aldığını anlatamıyor. Oysa ilk günden beri, yanlış anlamayın siyasi olarak ortaya çıkan bir tek Milliyetçi Hareket var.

Milliyetçi Hareket, Başbuğ Türkeş'ten Lider Devlet Bahçeli'ye kadar vatan, millet diyor bu yolda yürürken Ülkücülerin önemli bir şekilde yer aldığını açıkça söylemiştir. En son bunu yakın zamanda Lider Devlet Bahçeli dile getirmiştir; "Davamızın asıl sahibi Ülkü Ocakları ve Ülkücü Türk Gençliğidir. Zamanı gelince emaneti işin ehli olan Ülkü Ocaklarından yetişmiş kadrolara teslim edeceğim." Demiştir.

Milliyetçi Hareketin hangi amaçla yürüdüğü belli olmuştur. İsteyen herkes tarihin derinliklerine iyice bir baksın; ne olmuş ne bitmiş anlasın. Türkiye'ye, Türk'e karşı olanların neler yaptıklarını, nasıl bir ihanet çemberi içinde olduklarını çok iyi tespit etmelidir.

Kim ne derse desin Ülkücü Hareketi böyle bir ihanetin içerisinde gösteremez. Bunun için yılarca çalışanlar kendilerini "Vallahi Apo'yu özledik." Diyenler gibi hiçbir şekilde böyle bir rezaletin, ihanetin içinde olmamıştır. Değerleri, Başbuğları, Liderleri ile birlikte hep bu kuşatılmışlığı yarmıştır. İnandığı şeyleri söylemekten asla çekinmemiş her zaman her şartta her yerde Türklüğü savunmuştur.

Bunu yaparken Allah'a bağlı bir kul, Hz. Muhammed'in izinde, emrinde İslam olduğunu asla bir an bile unutmadan çaba sarf etmekte ve yürümeye devam etmektedir. Ülkücü Hareket bu gerçekle yaşayan sadece şehitlerine rahmet okuyan, gazileriyle yürüyen, ülkesini böldürmeyen, korkusuz bir Harekettir.

Kendini Ahmet Kaya'ya adayan reziller Türkiye'ye karşı hayır dua edemezler. Yol Allah yolu, sadakat yolu ise kimse kokmasın. Sadakatle Peygamberi Hz. Muhammed'e bağlı olanlar hiç kimse korkmasın

Ne kadarda vatan haini, bölücü başına dua eden varmış? Allah sizi onunla tez zamanda kavuştursun.

Sağlıcakla kalın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR