Türkiye Diyenler

OHAL kalkmıyor diye Türkiye Devleti kaderine, düşmanlarına, hainlerine teslim edilemez böylece yok edilmek, paramparça edilmek istenen Türkiye düşmanlarına inat yepyeni sayfalara, beyaz kağıda Allah'ın inayetiyle yepyeni bir tarihe imza atacaktır. Y-CHP'nin kıvranıp, kızarıp durması, kararması, çekemediği Cumhur ittifakını hiçbir şekilde bozamayacak, bu tablonun oluşmasına engel olamayacaktır.

Çünkü Cumhur ittifakı Lider olacak kadar güçlü ve tam bağımsız Türkiye'dir. Milletimizin gayet iyi niyetle birlik ve beraberlik ruhunu, iç tehditlere, dış tehditlere karşı daha da dirençli olmak için Türkiye'yi kendi başına bırakamazdık. Anlamadıkları biz yani Milliyetçi Hareketçiler yani Ülkücüler AKP'yle işbirliğine girişmiştir. Bunun ne manaya geldiğini herkes çok iyi anlamalıdır.

Biz asla pireye kızıp yorganı yakan anlayış olmamışızdır. Çünkü biz imanlı, inançlı, Türklüğe adanmış yüce gönülleriz. İşte bunu için çizgimiz net, duruşumuz keskin, yönümüz sarihtir. Konu Vatan olunca hiçbir sınır tanımayız, vatan için her şeyi yapacağımızı herkes çok iyi bilmektedir.

İşte bu noktada Lider Devlet Bahçeli Y-CHP'yi tarif ederken; "Katranı kaynatmakla olmaz şeker, insanın cinsi neyse döner dolaşır yine ona çeker" demiştir. Çünkü Lider Kurtuluş Savaşını yaşamış ve vatan için ölenlerin yaptıklarıyla bugünkü Y-CHP'nin kendine yol diye seçtiği yolun ne kadar yanlış olduğunu cümle aleme göstermiştir.

Bu yolda kalbi Türklük için çarpan, vatan için atan Ülkücü neferleriz. Bunun için kim ne yaparsa yapsın Pensilvanya ile Kandil'e kadar el sallayanlar, Selahattin ile poz vermek için çaba sarf edenlerin, sarılacak beden bulamayanların yok olup gitmesidir.

İçinde bulundukları durumu tarif etmeyi beceremeyenler Türkiye'nin yolunda ilerlemesine engel olmak için her türlü haltı yiyen Amerika Devletiyle, bir şey borçlu olduğunu düşünen Fetö'nün yolunda gidenlerin her yedikleri haltta beraber hareket edenler yok olup gideceklerdir.

Fetö'ye olan bağlılıkları, PKK, PYD, YPG ve Amerika'ya bağlı olanlar bağlılıklarının gereğini yapmışlardır. Ve bu yolda sahip oldukları tüm duygular tamamen insancıl hareketlerini(!) göstereceklerdir.

Fetö terör örgütü de 28 Şubatta post modern müdahalesini taklit eden Türkiye'ye karşı hunharca girişimde bulunanlar, Türkiye'yi bitirmek için ellerinden geleni rahatça yaptılar. Fetö'yle beraber yatıp kalkanlar dinsizler, idraksizler, Türkiye'nin karşısında olanlar bu tıynetsiz karaktersizlerdir. Daha doğrusu cibilliyetsizlik yapan bir gruptur.

Türkiye, yapılacak seçimle ya özgürlüğünü elde edecek ya da tamamen teslimiyet içinde yaşayacaktır. Bunları hiçbiri kendiliğinden oluşacak şeyler değildir. Ters esen rüzgarda tepe taklak gelmemiz için uğraşanların yok olup gitmeleri için ne gerekiyorsa onu yapmalıdır.

Türkiye çizilen yolda yürümesini isteyenlerce değil kendi istediği ve inandığı şekilde yürüyecektir. Bunu herkes kafasına koyarsa iyi yapmış olur. Boş yere ne Türkiye'yi ne de gerekenleri asla heder edemeyeceklerini anlamışlardır.

Sağlıcakla kalın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR