Milliyetçi Hareket Niçin Hala Her Şeye Rağmen Türkiye Diyor

Herkes dikkat etmeli ve kimin hangi işin içinde ne amaçla olduğunu bir daha açık yüreklilikle söylüyorum Lider Devlet Bahçeli'nin açıklamasını herkes dikkatlice anlamalıdır. Diyor ki Lider Bahçeli: "Ne Cumhurbaşkanı, ne Başbakan, ne de Genelurmay Başkanı benim babamın oğlu değil, yeri ve zamanı geldiğinde tabii ki eleştiririz lakin şuan, Türkiye'ye karşı çok yönlü bir savaş hali var. Destek olmamız, arkalarında durmamız lazım."

Bir insan bu sözün üzerine eyvallahtan başka bir amacı yoksa ne diyebilir? Milliyetçi Hareket bu işin içinde olduğunun ne amaçla olduğunu açıkça söylüyor. Dış Devletler ve mücadele içinde olduğumuz terör örgütleri tarafından büyük bir mücadelenin içindeyiz. Ve Milliyetçi Hareket, bu mücadelenin içinden sağ salim çıkmamız için bir arada hareket eden şer cephesine karşı dik durmuştur.

Bu işin içinde Amerika'nın yanında taraf olanlar, hiç beklemeden sıra sıra Amerikalı Bakanın karşısına oturan ve poz çektiren partiler şimdi kucak kucağa olacaklardır. Sırasıyla Amerikalılarla buluşan sayın Kılıçdaroğlu, sayın Akşener ve HDP'nin eş başkanları ile bir araya geldiler. Onlar oturup konuştular Türlerin işini bitirdik sandılar, ama; yanlış oynadıklarının farkına varmaya sebepleri yetmedi. İşte hiç beklemedikleri anda Afrin çıkartması gelişti. Devletin yanında olanlar her şeye rağmen yine yanında oldular.

İşte Lider Bahçeli nasıl haklı olarak Amerikalı bakanla konuşup görüşmediyse, devletin yanında durduysa, ülkeyi bitirmek için sahte cuntalar kurup kendilerini aldatan Fetö ve yandaşlarının yapmak istedikleri gerçekleştirilmedi. Yapmak istedikleri darbe saman alevi gibi bir anda başladığı gibi söndü, söndürüldü. Ve herkes anladı ki, Türkiye'nin Ordusu, emniyeti gibi Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları var onun için Türkiye, herkese, her şeye inat büyüklüğünü gösterdi Allah'ın bahşettiği İslam olarak Peygamberin peşinde yürüyen, Başbuğun öğretileriyle, şehitler toplamıyla, Bahçeli'nin üstün Liderliği ile Türkiye'yi hem darbe girişiminden yani Fetö'den kurtarmış, hem de Afrin'de Türkiye'nin bağımsızlığını dünya kabul etmek zorunda kalmıştır.

Amerikalı Bakanla aynı masaya oturan politikacılar Türkiye'nin Afrin'e girmemesi için inceden çalıştılar, ancak ne yaptılarsa başarılı olamadılar. Afrin'e girerseniz çok kötü şeyler olur dediler, bir şey olmadığını görenler Ordu'nun başarısını tebrik etmek zorunda kaldılar.

Türkiye, terör örgütlerine rağmen, Amerika'nın oyunlarına rağmen, bize karşı kurulan tuzaklara rağmen, ülkemize konulan, sınırlarımıza konulan bombalı tuzaklara rağmen büyüklüğünü PKK'ya, bilumum terör kollarına, Amerika'ya, tüm dünyaya göstermiştir. Bu başarıyı tüm terör örgütlerine, karşımızda duran devletlere, içimizdeki particiklere göstermiştir.

İşte Milliyetçi Hareket anlamak istemeyenler için bir kez daha açıkça söylüyorum ki Milliyetçi Hareket Türkiye için vardır. Şehitleri, okullarda da, yollarda da, hunharca taktiklerle katledilmiş, hatta idam sehpasına bile gönderilmiş, Türkiye için her türlü komployu kuran, pusu atanların bizi anlaması mümkün değildir.

Lider Bahçeli'nin açık açık belirttiği gibi biz Türk'üz ve her şeye rağmen bu sözün ardındayız, kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın, Türk düşmanlarının karşısında Lider gibi diyerek sözümüzün emrindeyiz: "Türkiye'ye karşı çok yönlü bir savaş hali var. Destek olmamız, arkalarında durmamız lazım."

Sağlıcakla kalın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR