Fransa'ya Ne Oluyor

Terör kuruluşlarına hamaset yapan, onları korumak için Mümbiç'ten çıkmayan Amerika ve SDG'e adına bizimle ortak bir çözüm masası oluşturmaya kalkan Macron'un Fransa'sı ne yaptığını, ne ile uğraştığını SDG'nin yanında durmanın ne demek olduğunu farkında değiller.

Amerikan Conileri yıllardır çöreklendiği Ortadoğu bölgesinden yıllarca çıkmamış o bölgeye çöreklenmişlerdir. Bu Amerika'nın askeri olanlar onunla beraber hareket ediyorlar, kendilerini dev aynasında görerek aynı zamanda kendilerini Amerika'nın emir eri olarak görenler onların koruması altına girmeyi kabul ediyorlardı. Böylece yepyeni bir Ortadoğu doğuyordu Amerika'nın kontrolünde yeni bir Ortadoğu…

Macron gibi bir devlet adamının SDG ile Türkiye arasında arabuluculuk teklif eden bu garip kılıklı gariban adamın ilginç açıklaması ile çalkalanan dünyada Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hak ettiği cevabı aldı: "Türkiye ile SDG arasında arabulucu olabiliriz lafı, doğruysa, bunu söyleyen kişinin haddini ve boyunu çok aşan bir beyandır."

Sincar Kandil'in alternatifi, kopyasıdır. İkinci Kandildir. SDG dediğiniz Demokratik Güçlerin bir terör örgütünün aynısıdır sadece adı biraz kibar tutulmuştur. Sanki Türkiye terör örgütüyle masaya oturmak gibi bir sorunu mu var ki terör örgütüyle masaya mı oturacaktı. Türkiye teröristlerle bir olamazdı. Peki Fransa bu durumu nasıl oluyor da masaya taşımaya kalkıyordu? Ondan böyle bir masa kurmasını kim istemişti?

YPG'liler gibi eli kanlı, ahlaksız, en şerefsiz bir örgütle, centilmenlikle nam salmış Fransa nasıl oluyor da böyle bir kahpelikte bulunuyordu. Nasıl bir kahpeliktir ki terör örgütüyle koskoca Türk Devleti arasında bir bağlantı kuruyorsunuz, bu durum hangi akla hizmet bir durumdur?

Türkiye geçmişteki tarihine bakarak dosdoğru davranmalıdır. Bunun için Fransa'nın kayıt dışı hareketlerine takılmamalıdır. Avrupalı olsa da karşısında konuşan devlet kahpeliğin oyun oynadığı bir Fransa'nın dedikleri asla kabul edilemez. Zaten Fransa da bu işleri Coniyle yani Amerika'yla birlikte yapmaktadır. Bu yeni bir Haçlı ittifakıdır. Onun için her kes akıllı olmalıdır. Hıristiyan dünyasıyla hareket edenler şaşırmışlardır.

Macron Fransa'yı bu işin içine sokmuştur. Ancak bu durum Fransa'yla gerçekleşmiş ve yürümektedir. Anlaşılan odur ki bu işin içine İngiltere de karışacaktır. Bu kaçınılmaz sonu hep birlikte göreceğiz.

Türkiye'yi tanımayanlar, küçük gören Avrupalı devletler bu işin bu kadar kolay olmadığını görmüşlerdir. Biz Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşında bize karşı kurmuş oldukları çağdaş Haçlı Organizasyonundan, Allah'ın inayetiyle anlımızın akıyla kurtulmuş olan bir milletiz.

Şunu bilsinler ki bizim savaşlarımız her zaman kurtuluş içindir. Şimdi de terörden kurtuluş için böyle bir işe kalkıştık sonunu da biz getirmeliyiz… Yani bize karşı kurulan ittifakları yerle bir edip terörü isteyenleri o topraklara gömmeliyiz. İçimizdeki işbirlikçiler bilmelidir ki düşmanların yaşam hakkı yoktur, olmayacaktır.

Sağlıcakla kalın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR