Şeytana Hizmet Edenler

Lider Devlet Bahçeli'nin derin içerikli grup konuşması bir gerçeği orta yere koymuştur. Buna göre hiçbir kimse Fetö'cülük bitti diyemez. Ve bu örgüt tam olarak bitmeden Türkiye ne terörden ne de bunların millete yutturduğu din karmaşasından kurtulamayacağız. Bu izansızların ortaya attıkları, uydurdukları yalanlar yüce Türk Milletini kendilerini ayrı bir millet olarak gören PKK'cı Kürtleri başımıza bela edecek .Bu oyunu sonuna kadar götürecekler. Ta ki Türkiye'yi bu adamların kucaklarına atıncaya kadar bu kahpeliğe devam edeceklerdir. Bunların nihai amaçları budur.

Daha üç yıl öncesine kadar gazeteleri, eğim kurumları, hastaneleriyle… Özel okullarıyla, televizyonlarıyla, yurtlarıyla, alış veriş ettikleri belirli yerlerle, sohbet ettikleri mekanlarla, Türkiye Cumhuriyetini işgal edenler bu mekanları esaret altına almış adeta Türkiye'yi açıktan işgal etmişlerdi.

Bu tavşan gibi ürkek ve sessiz görünmeyi kendi cemaatleri için seçenler ele geçirdikleri siyasi odaklarla ülkeyi susturmak ve durdurmak için ellerinden geleni yapmışlardır. PKK'nın yurtlarını ele geçirmesine izin veren bu azılı teröristleri Allah adına affediyorlar, beraber yürünecek kitle olarak görüyorlardı.

Alış veriş mağazalarında, yurdun belli bölgelerinde bombalar bir bir patlatılırken, insanlar toplu halde öldürülürken, asker-polis demeden yaşlılar ve gençler öldürülürken, ülke cehenneme çevrilirken devamlı bir şekilde terör örgütüyle anlaşmayı, onların suyuna gitmeyi öngörenler, terör örgütüyle antlaşmak bile istediler.

Terör örgütüne paçayı kaptıranlar, o şerefsizlerle birlikte hareket etmeyi bırakmalıdırlar. Bir meczubun ağzına bakıp da din, Allah, peygamber ve kitaptan anlamayan Y-CHP'yle birlikte hareket edip vatan dediğimiz bu mübarek kutsal toprakları vatan düşmanları dinsiz örgütlere teslim etmekten çekinmeyen bu zihniyete dur demesini becermeliyiz.

Beceremezsek bu yolda mesafe kazanmış olan, kuyruğunu terör devleti Amerika'ya ve terör örgütüne kaptırmışlar, etnik olanla milleti karıştırmışlar ve ne yazık ki etnik olan yapının yanında durmuşlardır. Kudüs Haçlı çıkarmasıyla işi oldu-bitti ye getirenler insanlığın başına büyük bir bela açmışlardır.

Suriye sınırlarımızda kurulmaya çalışılan terör devleti ile patron Amerika'ya hizmet edenler, bu şerefsizliği yapanların kendilerine de hiçbir saygısı yoktur. Bu saygısız yaratıklar saygının ne demek olduğunu anlayacaklardır.

Onun için Türk Devleti çok uyanık olmak ve baş Fetö'cüyü yakalamak zorundadır. Pensilvanya da oturup geleceğimiz hakkında plan yapanlar planları yaparken Allah'ı yok saymakta bağlı oldukları şeytana hizmet etmektedirler. Bu oyun artık herkes tarafından görülmeli ve bunlara asla teslim olunmamalıdır!

Türkiye, bu yolda Allah'ın izniyle doğru yolda yürümektedir. Terör örgütlerinden Türkiye'miz temizlenecek herkese hak ettikleri cezaysa ceza verilecektir. Bunu herkes, tüm dünya böyle bilmelidir.

Allah doğruyla yani bizimledir.

Sağlıcakla kalın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR