Selam olsun!

Kalbimizdeki imanla savaşamaz hiç kimse! Tut ki Bedir'deyiz ha Çanakkale… Mohaç'tayız, Malazgirt'te, başka bir deyişle Allah'ın yolundayız. Sarıkamış'ta uçsuz bucaksız topraklarda ulu orta! Sakarya'da canlanır tarih, Eskişehir'de toplanır halk… Biz Medine'deyiz, biz Ankara'da, biz İzmir olur çıkarız gün yüzüne. Yunan'ın denize döküldüğü yerden, yeniden savaşmak İzmir'den, vatan için, kurtuluş için, hürriyet için yeniden!

Karşı çıkmak ne mümkün? Tek çare hürriyet için savaşmak ve kurtuluş. Ebedi sonsuzluk hürriyet! Büyük tarihe sahip Türksen, gönül bu aşkın rüzgarı, fırtınası, heybeti ise bir başkadır bu sevda. Çünkü bu sevda, memleket sevdasıdır. Yüreklerimizi dolduran.

Yorgun yüreklerin bazıları başlar davaya, hep beraber Allah diyerek gelirler dile, bir araya. Bambaşka bir ışıktır bu, bambaşka bir nasiptir bu ilahi manada. Güne vurulmuş, davaya atılmış imza, tarihe bırakılmış izdir bu!

Vicdanı içinizde bir yerde, saklamayın sesini duyalım! Bizler birken bin, binken sonsuz oluruz… Ama nafile ayrılık, gün doğar üstüme üstüme, gerçek ölüme yolculuk başlar ve biz yolcusu oluruz hakikatin, şehidi oluruz o dünyanın.

Kantonları birleştirip, bizi yıkmak isteseler de, şimdi o kanton demokrasisini, aldatmacayı biz bitirdik Türkiye olarak. Hainlerin birlikteliğini biz bitirdik. Bu birliktelikten medet umanlarla karşılaştık. Nasıl tutunmayalım birbirimize, Türklüğümüze? Bizi birlikte yapan İslam'a? Bu ülkede vazgeçmeyecek olanların vefası birlikte olmaktır.

Kantonlar arasında yürümektense, o kantonları dümdüz edip, bir etmek, yok etmek Türkün işi. Bu vesile ile savaşmak ve Türk'ün kudretini göstermek cihana. Dim dik ve ulu bir çizgideyiz. Birlikteyiz canımızla, kanımızla, elhamdülillah biz Türkiye Cumhuriyeti diyenlerdeniz.

Birlikteyiz el ele, karşımızda oluşan ayrılıkçıların birliğine karşı. Tam bağımsız bir Türkiye için sonsuz kadar savaş, birliktelik içindeyiz. Özgürlükçü bir Türkiye için, ebedi bir Türkiye için sonsuza kadar "Evet". Birlikteliğimiz Allah'ın izin verdiği müddet içinde olacaktır. Bu yolda birlikte olmak, birlikte yol almak bizi daima mutlu eder. Biz inanır ve Allah'ın yolunda yürümekten iftihar ederiz!

Doğru yolda yürüyenlere selam olsun!

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR