Türk Her Zaman Türk'tür

Almanya'nın PKK sevgisi yine coştu. Hem Fetö üyeleri hem de onların destekçisi Almanya bu işe gözlerini kapattı. PKK'lıların Alman topraklarında Apo posterli gösterimine gözünü kapattı. Amerika'nın Rakka'da kurulmasına izin verdiği ve bunun karşısında olma ikiyüzlülüğünü Savunma Bakanının sözde gösterdiği tepkiyle yetindi.

Tepkisini gösterirken Türk vatandaşlarını döven, coplayan Faşist Hitler'ci polisler bize kınama ötesinde iş tutarken PKK'lılra gelince demokrat Batılı oluyorlar. Bu kepazeliğin içinde Macaristan Başbakanı Orban "Balkanlar olmaksızın Türkiye anlaşılmaz." yorumunu yaptı

Amerika'nın son yaptığı alternatif ile görüldü ki sokaklar da buluştular ve şimdi de geçici adım atıyor. Fetocülerle işbirliği içinde olan Fetocüler işleri büyüttü ama; nafile orospu orospuluğunu yapmış oldu

Bütün bu ihanetlere rağmen Almanya'nın yaptığı ülkesinde Türkçe öğretilmesini 140 okulda verilmesi gereken derslik değişikliği takındığı düşmanca tavır yüzünden ders sayısını 17'ye indirmekte oldu. Yani dönekliklerini insanlıktan anladıkları şekilde gösterdiler. Ama ne yaparlarsa yapsınlar bu ihanet ehli cezasını mutlaka çekecektir.

Bu orada gizli kapaklı olarak Amerika'nın desteklediği Almanların kart bebeği Angela Merkel'in desteklediği Barzani'den üstü kapalı olarak desteklerini çektiler. Bu orada IKYB başkanı olan Barzani utanmazlığını yapıp uluslar arası güçlerden yardım istedi

Bir gerçek vardır ki kahpenin yardımcısı kahpe, orospunun yardımcısı orospudur. Yani anlayacağımız kahpeler orospulara, orospular da kahpelere yar olmuşlardır. Sözde DEAŞ'ı kötüleyen, yeren Amerika ve NATO silahlarla herifleri bilinmeyen bir şekilde desteklemiş. Olaylar bu şekilde döndürülmüş. Yani Amerika ve destekçisi Almanya ve bazı kendilerine güç arayan devletler bu tehlikenin oyunu olmuşlardır.

PKK bağımsızlık için savaşan bir örgüt değil esaretini Batı ülkelerinin müptezel tavrından üstüne alınarak ihanetle hareket ediyor. İşte bu haince tutum içinde oyunu kuruyorlar.

Oyunun böyle kahpe ellerde oynandığını bize gösterirler. Bu kurulan tabloyla yapılmak istenen hep Türkiye'nin kahpe bir tavır içinde kaybolması ve düşmanların hegemonyasu içinde bırakılmasını amaçlamaktadır.

Türk Milleti farkındadır ki yanı başında ki kurulan cadı kazanını bütün dünya görsün artık. Yalnız bir farkla herkes bilsin ki ihanetleri başıboş, cezasız bırakılmayacaktır. Bu ihanetin içinde olanlar bize gösterecektir ki yok olup gideceklerdir. Cehennem çukuru bu Türk'e karşı elbirliği içinde ihanet tezgahını kuranlar, kurdukları tezgahın parçası olarak yok olup gidecekler, tarih sahnesinden silineceklerdir.

Allah'ın izniyle bunu gerçekleştirecek olan Mehmetçiklerden oluşan Allah'a inanan sağlam Türk Ordusudur. Allah'ın inayeti ve yardımıyla bizim için kurulan tuzaktan kurtulacağız. O zaman göreceğiz ki, bütün dünya farkına varacak ki Türk her yerde her zaman Türk'tür, bu gerçek hiç değişmeyecektir.

Sağlıcakla kalın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR