Ülkücülüğümüzün Gereği Vatanı Karşılıksız Sevmektir

Milliyetçi Hareketin büyüklüğü Türkiye'nin taşıdığı değerler sahip olduğu içindir Bunu anlamamak için Türk olmamak lazımdır. Türkiye sadece Türk varlığıyla değil sahip olduğu coğrafya ile karşımızda olan düşmanlar tarafından devamlı bir şekilde karıştırılmakta, bombalar patlatılmakta, Amerika tarafından terör örgütleri üzerimize oyun oynamaktadırlar. Bunun yanında olan gruplar savaştan yana değiliz, Türkiye'de barış ilan etmeli diyerek Komünistliğin gereğini yapmaktadır.

İnsanlığın huzura erişmesi için, Türkiye ile beraber komşu coğrafyalarında huzura ermesi gerekmektedir. Bu huzur ortamı sağlanmadan dünyanın susması, barışa ulaşması mümkün değildir. Bunun için çok temkinli hareket etmek zorundaysak bu işin başında bulunanlar, mesela Amerika kendini bulmalı, kendine gelmelidir.

Sahip olduğumuz değerler içerden ve dışardan bizi tehdit etmektedir. İçinde bulunduğumuz ortam ve taşıdığımız değerlerden dolayı düşman tarafında birinci derecede düşman ilan edilmiş bulunmaktayız. Bu durumda yakınımızda bulunan İslam ülkeleri de tehditle, içimizden satın aldıkları mahluklarla yürümektedir. İşte bu yüzden derdi, tasası Türkiye olan Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye düşmanları tarafından tehdit olarak algılanmakta ve bizi karıştırıp Türkiye'ye sözde hakim olmak, bizi yok etmek istemişler ve istemektedirler.

Bu mevcut durumu anlayan ve algılayan Milliyetçi Hareket Partisi sevilmemekte, yok edilmeye çalışılmaktadır. Türkiye, Lider Devlet Bahçeli'nin belirttiği gibi; " Ağır sorunlarıyla ülkemizi kuşatan Balkanlar, Kafkaslar ve Ortadoğu bölgeleri stratejik ve zorlu bir üçgeni andırmakta, anımsatmaktadır. Türkiye bu üçgenin ortasında yer almaktadır." Türkiye'nin çektiği dert ve sorunlar dimdik ayakta durduğu ve büyük bir imparatorluğun merkezi olduğundan kaynaklamaktadır.

Vatan olarak belirlediğimiz coğrafya hem bizim hem de etrafımıza kümelenen ve dünyanın başına dert olanlar tarafından herkes için büyük bir dert olmuştur. Türkiye büyük bir devlet geleneğine sahiptir. Aynı zamanda büyük, tarihi bir millettir. Türkiye bu sebepten dolayı maruz kaldığı badireleri atlatmış, bize karşı kurulan tuzaklar ve oluşturulan komplolar Türkiye'yi tutmamış, bitirememiştir. Bu esna da orta yere 1980 öncesi çıkmış olan Türkiye'yi oyuna getirmeye çalışmışlar ve üzerimize oyunlar oynamış ve bizi dünya üstünde yalnızlaştırmaya çalışmışlar ve kısmen de bu girişimde başarılı olmuşlardır.

Milliyetçi Hareket için açıkladığı gibi gerçek tek bir cümledir "Millet birdir, devlet birdir, bayrak birdir, aziz vatan her değer ve emanetiyle bütündür, sonsuza kadar da böyle kalacaktır." Milliyetçi Ülkücülerden başka ne beklenebilir? Onlar için Allah, peygamber dinden sonra en şey vatandır, devlet ve bayraktır. Kabul edilir ya da edilmez Milliyetçi Hareketçiler için dinden sonra büyük önem taşıyacak olan Kızıl Elma'dır.

Bu anlattıklarımız kimler nasıl, ne kadar düşman olursa olsun anlattığımız ya da anlatamadığımız özellikler bizim için çok önemli olan değe Milli Sermayenin yağma ve talan edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Türk tarihi bize imparatorluktan kalma sorumluluklar yüklemektedir. Bu yüzden Türkiye kurulan tuzakların farkındadır, her zaman da Ülkücüler sayesinde var oldukça farkında olacaktır.

Tarihe çıktığımız günden bu yana üzerimize oynanan büyük oyunun farkında olarak tarihe yön vermekteyiz. Vermeye de devam edeceğiz. Bu yüzden üzerimize oyun kuran, Haçlı seferleri hazırlayan, güneşe tapanlar, komünistler uyguladıkları faşist yöntemlerle kurdukları tuzakları insancıllıklarına bağlayan, kendi savunduklarının devlet tarafından dövülmesine, hapsedilmesine, bazen de öldürülmesine isyan eden evrenselcileri hayatımızda yok saymaya devam edeceğiz.

Bu bize karşı kurulan tuzakların, komplolar ne kadar derin olsa da Türkiye sonsuza dek var olacaktır. Herkes buna alışık olsun.

Allah'ın izniyle varlığımız sonsuza kadar sürecektir. Kime dert olursa olsun Türkiye Türk kalacaktır.

Sağlıcakla kalın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR