Şükrü PORTAKAL

Şükrü PORTAKAL

DÜNYA DÜZENİ

Dünya yeniden şekilleniyorken, Taşlar yeniden döşeniyorken biz nerede yiz ?

Pandemi ile başlayan süreç Ukrayna-Rusya savaşı derken, bu ateş birden Ortadoğu’ya sıçradı.

İran ve Abd nin işgüzarlığı sonucu İsrail Filistin arasında baş gösterdi SAVAŞ. Dünya’nın gözü ününde

Arzu Mev’ ud u sahnelemeye çalışan İsrail Mazlum Filistinli çocukları ve kadınları katlediyor.

Oysa Tevrat’ın 10 emrinin 6.sı ; Katletmeyeceksin, Öldürmeyeceksin derken

Onlar mı evet onlar Akitlerinden hep dönmüşlerdir. O Yüzden lanetlenmişlerdir.

Yüce Kitabımız Kur’an da “Sözlerini bozmaları sebebiyle onları lanetledik ve kalplerini katılaştırdık. Onlar kelimelerin yerlerini değiştirirler (kitaplarını tahrif ederler). Kendilerine öğretilen ahkâmın (Tevrat’ın) önemli bir bölümünü de unuttular...” Maide 13 bu şekilde ifade edilmiştir. Ya İnsan Hakları savunucuları, Demeokrasi havarileri bu işin neresindedir.

Onlar mı ? karıştırmak istedikleri Ülkelerde Demokrasi Havarisi, Özgürlük ve doğa savunucuları olarak kurdukları vakıf ve fonlarla iç karışıklığa sebep olurlar. Ekonominin dengeleri ile oynarlar.

Onlar mı ? Bazen iş adamı , bazen Bürokrat, ama her zaman iktidardırlar.

Ya Biz Aziz Türk Milleti’nin evlatları ; Yiğidin biri Çıkar bir BOZKURT çeker, Biz onunla mutlu oluruz. Dünya’ya adaleti sevgiyi yayan tek Millet biz olsak’ta sırtından hançerlenen yine biz olduk bu Coğrafyalarda.

Dünya’nın nimetleri ni Siyonistler ve işbirlikçileri yerken, Bizler hep bedel ödedik. Ya canımızla, yada ekonomik krizin enkazı altında kalarak. Evet bir Oyun sahneleniyorken Dünya’da biz bu oyunun

Neresindeyiz. Bize kurulan tuzakların farkında mıyız ? Evet Devlet aklı sahnelenen oyunların farkındadır. Bazen geç kalsada hamleler Kadim Türk Devleti varlığını her zaman göstermektedir.

Pandemi döneminde İmpator’luklar çağından bahis etmiş idik. Muhtemelen Büyük Devletler devri gelmiştir. Bir zamanlar sıfır sorun diye uygulanan politikalar adeta Akrep misali etrafımızı ateş çemberine çevirsede Türk Milleti her zaman akli selim davranarak Güçlüklerden nasıl kurtuldu ise, Ergenekon’dan nasıl çıkmış isek, Küresel Güçlerin 100 yıl önceki işgalinden nasıl kurtulmuş Genç Cumhuriyeti kurmuş bağımsızlığımıza gölge düşermedik ise Engelleri aşa aşa Türk Asrı’nı inşa edeceğiz Allah’ın izniyle. Bu süreçte bize düşen Devlet aklına itibar etmek, fitne ve fesada düşmeden birlikte TÜRK Milleti olduğumuzu Dünya’nın zalimlerinin yüzüne haykırmaktır. Türk Milletinin her bir ferdi kim var ? demez, ben varım diyerek yola koyulur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk 100 yıl öncesinden işaret fişeğini yakmıştır bu Milletin bağrında ; "Şayet bir gün, çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin. Kurtarıcı kendiniz olun!”

Büyük devletler İdealleri olan Devletlerdir. Yaşasın Irkımın TURAN ÜLKÜSÜ

Ne Mutlu TÜRK’üm DİYENE !

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Şükrü PORTAKAL Arşivi
SON YAZILAR