Düşünelim

Herkes bir şey söylüyor ve bazılarının ne demek istediği anlaşılmıyor. Onun için kimin ne konuştuğuna çok iyi bakmak zorundayız. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı konusunda yaptığı gafı hatırlarsınız. Cumhurbaşkanlığı sistem konusunda Kemal bey diyordu ki; "Yeni modeli kurduk. Halk seçti cumhurbaşkanını... Başbakan da başkası oldu. Cumhurbaşkanı başka bir partinin genel başkanı, başbakan başka bir partinin genel başkanı... Asıl kavga o zaman çıkacak. Niye bunu söylemiyolar millete, neden bu anlatılmıyor millete?". Bunu söyleyen adam ana muhalefetin başı, böyle bir adam Türkiye'nin başına dert olur. Anlamadan, dinlemeden bunun dedikleriyle hareket edenler, Türk Milletini kandırmaktan utanmıyorlar mı? Hadi diyelim ki utanıyorlar bu açıklamayı yapan adamı hala nasıl destekliyorlar. Her şey açık beyan ediliyor millete yalandan masal anlatan adam ana muhalefet başkanı… Bu nasıl bir iştir?

İşte şimdi savaşa hayır diyen bu adam daha önce "Ben olsam 10.000 şehit verir yine de Süleyman Şah türbesini taşıtmazdım." Diyen bu adam sonradan uyarı görevi yapar gibi daha önce söylediklerini unutarak diyor ki; "Afrin merkezine girmeyelim, çok şehit veririz." Diyerek büyük bir saçmalığının büyük başlığını yapar.

Bu durum hiçbir şekilde bu ana muhalefetin başı Türkiye'nin başına beladır, meseleyi anlamdan etmeden konuşan adamdır. Partisinden giden adamlar da konuşmak için konuşan kişilerdir. Böyle atıp tutmayla konuşan birinin konuştuğu, yardım aldığı ya da yanına aldığı insanlar 2. Turda CHP adayına oy vereceğiz diyor. Bunlar böyle politika yapıyorlar. Böyle ikiyüzlü politik çizgi çiziyorlar.

Bu iki partinin eninde sonunda şöyle ya da böyle anlaşacaklardır. Ancak şimdilik kaydıyla beklemeye ve Milliyetçi Harekete saldırmaktadır. Sorununuz ne şimdi Milliyetçi Hareket ittifak yaptık seçime öyle giriyoruz deyince ne oluyor beyler? Mademki sizin söylediğiniz gibi Milliyetçi Hareketin oyu düşükse korkunuz ne ya da Erdoğan'ın zoru ne de Milliyetçi Hareketle ne diye ortaklık yapıyor?

Birileri Milliyetçi Hareketi çok seviyor da biz mi anlamıyoruz, o zaman bu Milliyetçi düşmanlığının ve asılsız Milliyetçi Hareket sevgisinin nedeni nedendir? Bu iş o zaman oyun, Türk Milletini aldatmaya yönelik bir kandırmacadan ibaret. Peki o zaman Milliyetçi Hareketin madem ki oyu azdır o vakit sizin korkuya kapılmanızın sebebi nedir?

CHP'nin eleştirilerinin nedeni nedir? İYİ Partinin yırtınmasına sebep nedir? Madem ki oyu kalmadı o zaman ne diye uğraşıyorsunuz, korkunuz neden? Lütfen şimdi herkes çok iyi düşünsün niye insanlar ne maksatla Saadet ya da Birlik Partisiyle uğraşmıyorlar da bitti dedikleri Milliyetçi Hareket Partisiyle uğraşıyorlar?

Düşünen herkesin cevaplamasını istediğim şu soruyu lütfen herkes düşünsün; kimden oyu düşük diye medet beklersiniz? Bu nasıl iştir, herkesin aklı tutulmuş gibi Milliyetçi Hareketin oyları azda niçin herkes AKP'yle birlikteliğinden rahatsız? Kim neyi düşünmekte madem AKP'nin oyları düşük Milliyetçi Hareket bittiyse nasıl olurda iktidarı alırlar?

İnsaf edin, Türkiye için düşünen herkesi göreve çağırıyorum. Lütfen kimsenin bu kandırmacaya aldanıp kanmasına sebep olmasın. Milliyetçi Hareketin niyetini herkes çok iyi ve net bir şekilde bilmektedir: Mesele ne olursa olsun öncelik Türkiye'nin varlığı, kardeşçe birliği ve bağımsızlığıdır. Lider Devlet Bahçeli'nin meselesi Atatürk'ün, Başbuğ Türkeş'in, yüzlerce Türk büyüğünün meselesidir. Bunu ancak ve ancak Türk olanlar anlayıp, desteklerler.

Türkiye sonsuza kadar Allah'ın izniyle var olacak, Amerika ya da Rus yanlılarıyla hala daha Hitler Faşizmiyle gizliden gizliye yaşamaya çalışan Almanya başarıya ulaşamayacaklar işbirlikçileri ile birlikte yarı yolda kalacaklardır.

Sağlıcakla kalın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR