Ey Daltonlar

"Hem Daltonluk yapacaksınız hem de bize şeytan ittifakı yapmayın diyeceksiniz. Şeytan ittifakını siz HEP'i Meclise sokmakla yaptınız. İnkara kalkışmayın."

Bugün daha keskin konuşulmakta hatta AKP ile Milliyetçi Hareket Partisinin kurduğu ittifaka şimdilik kaydıyla dil birliği ile saldırılmaktadır. Bu kurulan ittifak karşısında şaşıranlar, abuk sabuk konuşmalar yapmaktan geri durmamaktadır. Nedeni bitti dedikleri Milliyetçi Hareket Partisinin büyük bir özverisiyle ve bunun içine çözüm süreci diye tutturan AKP'yi de alarak Türk düşmanlarına karşı bir savaş başlatmış olmasından kaynaklanıyor. Böylece ittifakın dışında kalanlar bir anlamı olmayan iftiralar ve zoraki benzetmelerle atıp tutuyorlar. Cümbüşe karşılık cukka ortaklığını ortaya atanların kimse kusura bakmasın onları yakından tanıyan birilerinin kimlerin cukka yaptıklarını, cukkacı olduklarını ve yapmak istediklerini kendileri ifşa etmektedir.

Bu sebeple hiç kimse Milliyetçi Hareketin özelliklede Lider Devlet Bahçeli'nin vatan için kurmuş olduğu ittifaka karşı ortaya Daltonlar misali çıkıp da herhangi bir şey söyleyemez. Kaldı ki bu oynadıkları çirkin saldırı oyunu tutmayacak ve milletin karşısına bir çete oluşturmaya kalkıştıkları görülmektedir.

Burada büyük bir yanlışın, yalanın içine düşüp şeytan ittifakı diyerek saldırmaktadırlar. Biz şeytanın ne olduğunu ve nasıl hareket ettiğini inancımız gereği sizden daha iyi biliriz. Bu benzetmeyi yaparak bizi kötülemeye kalkışanlar korkularından her türlü alçaklığı yapmaktadır. Her alanda dinsiz olduklarını gösterenler konu ittifak olunca seslerini bu minvalde çıkarmaktadırlar.

HEP'le ittifak yapıp Türkiye Büyük Millet Meclisini fikirlerinin işgali için kalkanlar çekinmeden şeytan ittifakı deyip aslında kendilerinde olan özellikleri gün yüzüne çıkarıyorlar. Bu nedenle bunların başarılı olması demek gerçek manada Türkiye'nin Türk malı Daltonlara terk edilmesi demektir.

Kimse kusura bakmasın biz ülkesini her şeyden çok seven ve koruyan Ülkücüler olarak Türkiye'ye karşı kötülüğü için yapılan her türlü girişimin karşısındayız. Bu yolda birlikte hareket edilmesi gerekenlerle birllikte hareket etmekteyiz. Kurulan bu ittifakın vatan savunmasından başka bir amacı olamaz, yoktur.

Bir daha tekrar olacak ama birlikteliklere çıplak bir gözle bakalım. Bir yanda vatan diyenler bir de bunun için vatanı karşısında grup kuranların Afrin üzerinden birlikte hareket etmiş olmaları cılızca çıkardıkları oraya girmeyelim sesleri ile karşımıza sözde askeri düşünen taraf olarak çıkanların, ülkeyi kurtarmak amacıyla girmiş olduğumuz Afrin çukurundan çıkmamızı istemeyenler olsa da Allah'ın izniyle oradan çıkıp, sınırlarımızı dolayısıyla Türk vatanını büyük bir güvenle koruma altına almış olacağız.

Biz gayet normal olarak bu vatan için ittifak yapan kişilerden bir bölümünü oluşturmaktayız. Ruhi Kılıçkıran'lar, son olarak Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve tüm Ülkücü şehitler canlarını vatan için, Türkiye'nin birliği ve dirliği için bizle beraber hareket edecek, onlarla beraber yeminliyiz ki Türkiye'yi teröristlere ve başları konumundaki Amerika'ya böldürmeyeceğiz.

Bize şeytan ittifakı yaptınız diyenler Amerika'nın şeytanlığına bakıp kendilerini kullandırmaması gerektiğini söylüyorum. Şeytansın deyip de kimse şeytanın yardakçılığını yapmasın, çünkü böyle davranırlarsa sonları hüsran olur. Bizim attığımız tokat Allah'a şükürler olsun ki hem şeytana hem de yardakçılarına atılacaktır hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Sağlıcakla kalın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR