Türkiye Türkiye'dir!

Türkiye'den başka Türkiye hevesiyle düşüp kalkanlara yani tek Türkiye'ye, Türk Milleti, Türk Bayrağı ve Türkiye Cumhuriyetine karşı çıkanlara ve bunlarla birlikte hareket edip, "Hayır" çıkmazında buluşup bir araya gelenlere söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum. Ancak içlerinde hala 1 gr da olsa Türklük saklayanlara, Türklük bulunanlara hala vakit varken sormak hakkımız ve soruyoruz: bu insanlarla beraberliğinize ne, nedir? Bu nasıl bir birlikteliktir, kafayı mı yediniz siz?

Y-CHP'yle birlikteliğinizi anladık, iyi de bu PKK'yla birlikteliğiniz ne, aşırı solla kol kola girmişliğiniz ne, Aydınlıkçılarla birlikte çıkardığınız ses ne? Kendilerini milliyetçi olarak tanıtan hiçbir grup bunların yanında olamaz. Milliyetçi olan, hele hele Ülkücü olan bir kimse; Tek Millete hayır, tek vatana hayır diyen, Türk düşmanı olan PKK'yla aynı çatı altında olamaz, bulunamaz, bu birlikteliğe asla izin vermez!

Buna dinimiz izin vermez, dağlarda, sınırlarımızda verdiğimiz binlerce şehidimiz buna razı gelmez. İnsan bu müptezelliği açıklayamıyor: Bir doğru taş bulamıyor ki tabloyu tamamlasın. Her şey her yede, bu da apayrı bir durum ortaya koyuyor. Olmazları birbirine uydurup olduranlar, kara mizah yapıyorlar: PKK'nın yanında yer alıyorlar, PKK'yla bir görünüyor yanlarına bitmiş, tükenmiş solu alıyorlar veya yanlarına sokuluyorlar. Herkes ulu orta konuşuyor. İyi de kardeşlerim ben Allah için soruyorum, lütfen bunu herkes doğru bildiği şekilde cevaplasın. "PKK'nın olduğu yerde millilik olabilir mi?" Hayırcı grubun içinde yer alanlar lütfen bu soruyu hakiki bir şekilde cevaplasınlar.

Bu mevzu onların hayırda debelenmeleri, sonlarının geldiğini gösteriyor, göstergesidir. Bu yüzden ne kadar çok grup olursak çamura o kadar çok bulanalım ki Türkiye bir daha hiç düzelmesin. Yerel güçler ayrışsın, ayrıştırdıkları yerlerde devlet olsunlar, onların da sahipleri olsun, Türkiye yerel güçlere bölünsün, bunu çok ama çok bir arzuyla istiyorlar. Hayırcı grup bunun için vardır, bunun için kurulmuştur.

Türkiye yarınları için, sürekliliği için "Evet" demek zorundadır. Kıyamete kadar Türkiye Cumhuriyeti var olacak ve Allah'ın izniyle yaşayacak diyenler: bu oylamaya "Evet" diyerek büyüklüklerini tüm dünyaya göstereceklerdir. "Evet" birliğe, beraberliğe "Evet". Kurtuluşumuza "Evet", bayrağımıza "Evet", Türk Vatanına "Evet", Türk Milletine "Evet". Türk diline "Evet".

Bizim işimiz her zaman sevda olmuştur, hürriyet olmuştur. Çünkü biz bu yollarda kendini kaybeden, yine bu yolların savaşı verilerek kendine gelen ve dünyanın huzuru tatmasına vesile olan bir milletiz. Koca Yunus bunu şöyle dile getirmiştir çağlar önce:

"Biz gelmedik kavga için,

Bizim işimiz sevda için,

Dostun evi gönüllerdir,

Gönüller yapmaya geldik.."

Bizim, bir tek ve bütün Türkiye'miz var ve kim ne yaparsa yapsın, Y-CHP, PKK, Aydınlıkçı sol, cümle havarileri, sadece sol olarak tanınanlar birleşik cephe kursalar da bu ülkenin varlığına, devam etmesine son veremeyeceklerdir.

Bu gerçek bir niyet, gerçek bir duadır. Bu Türkiye Cumhuriyeti'nin Allah'a adanmışlığının sonucu olacak ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti kıyamete kadar devam edecektir. Böyle biline!

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR