Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti

Başımızdan çekilmeyen dert, akla karışık gelen şey. Akla, ziyan gelen fikir. Türk'ün anayasaya mahkum edilmesi. Anayasal zeminden çekilmesi, tanınmaması yalan hükümlü anayasaya kanması. Oysa bize gereken, anayasaya uymak! Ancak nasıl bir anayasaya inanacağız ve uyacağız? Bağlılığımız hangi anayasaya inanacağız ve bağlanacağız? Şu an yapmak istedikleri bu yeni anayasa maddelerini birbirine karıştırıp, içinden çıkılmaz hale getirmektir. Tam, tüm fitne ve fesattan arındırılmış bir anayasayı uygulayacak mıyız? Anayasa değişikliğini kabul etmek sorun olmayacaktır. Anayasa Türk'ün anayasası, Türk'ün ebedi ve ezeli tarihe vurulmuş mührü. Yarınlarda aranılacak ve bulunacaktır. Türk'ün kudreti her şeye üstün gelecektir.  Türk, kaderini yenileyecek ve çizmek için ilelebet payidar olacaktır.

Mevcut anayasanın bu haykırışı olur kabul etmekte ve hayat bulmaktadır. Önerilen tüm kargaşaya, bozukluğa rağmen, ülkü birliğini, Allahın birliğini, dünyaya kabul ettirecek bir damga vuracak anayasal düzenleme! Anketlerden dolayı anayasa seçimi bekletiliyor deniyor. Anayasadan Türklük çıkarılınca mı doğru olmuş olacaktır. Türk Milleti Türksüz bir miladı nasıl kabul edecek, nasıl evet diyecektir?

Mevcut karanlık neye işaret, neye delalettir? Türk anayasasından çıkarılarak ne elde edilecektir? Türk, Türksüzlüğe mi mahkum edilecektir? Hangisi istenmektedir? Türk damgası vurulu bir anayasayı kabul etmeyenler, istemeyenler, Türklüğün düşmanı bir kesimin istemeyecekleridir. Türk'ün kutlu yoluna hadsizlikle bir bariyer oluşturmaya çalışanlar, bu oylamayla anayasanın bozulması için tüm güçleriyle sahnede yerini almakta, olamaz, bir araya gelmez dediğimiz insanların sağladıkları katkıyla, bu iş gerçekleştirilmeye çalışılıyor.

Ne yaparsanız yapın, nasıl birlik içinde olursanız olun, herkes bilsin ki tüm yamukların bir araya gelmesiyle tek bir doğru çıkmaz. Bütün yamukların bir araya gelmesiyle ters bir gerçeği elde edemezsiniz? Bu yamukların bir araya gelmesiyle doğruyu elde edemezsiniz. Bu işi ancak uzatır. Doğruya erişmenizi uzatır. Olay budur! Hak olanın olması uzatılır. Amerika'nın hayalleri biraz daha ülkemizin üzerinde dolaşır. Ancak enin de sonunda yerini alır ve mükemmel Türk tablosu tamamlanır. Aydınlık bir Türkiye için, bağımsız bir Türkiye için, susturulmayan bir Türkiye için, huzur için, din için, devlet için yaşasın Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti!

Türkiye Cumhuriyeti, hak için, adalet için var olacaktır. Yaşamındaki amaç budur. Ve eninde sonunda gerçek olacaktır! Böyle biline. Türk'ün azametinden korkması gerekenler korksun. Bizi tuzağa düşürmek isteyenler o tuzakların derinliklerinde esir olsunlar! Türk Devleti bağımsızlığını elde ederek yaşamayı ve yaşatmayı gaye olarak bilsin. Her şeye rağmen, tüm düşmanlarına, şeytanlarına rağmen, tek başına yaşamayı bilsin! Hak olan buysa hak gerçekleşsin!

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR