Bu Birlikteliğin Sonu Ne?

AKP'ye akıl verdim diye övünen Aydınlıkçılar, şimdi "Milli refleksin" "Milli talep'in" karşısına dikilmişlerdir. Bu ayarsızlığı yapan, diğerleri gibi, hiçbir zaman milli tepkilerin yanında ye almayan, dış mihrakları paralı uzantısı, aydın geçinen; ancak hiçbir zaman aydın olamayan Marksist dogmacı, her zaman güne uygun palavralarıyla yaşayan ve bunun için ölümü ortaya koyan, gerek Y-CHP'nin yanında, gerek AKP'nin yanında duran, PKK'nın içinde olan Doğu Perinçek de yerini belli etmek için açıklamalar yapmakta, tebliği bildirgeleri yayınlanmaktadır.

Türkiye'nin bu içinden çıkılamaz durumundan bir fayda kapmak isteyen de Vatan Partisidir. Oynana oyun gayet basit, bir olan çevreler anlaşılmazdır. Her zaman Cumhuriyetten söz eden Y-CHP'yi anlamak, izah etmek mümkün değildir. Memleketin açmazlarında "Aydınlık" adını alan; ancak kapkaranlık olan bu hareket, ne yazık ki, sistemdaşları ile birlikte olmuş, "Anayasaya değişikliklerine hayır" diyen tarafta yerini almıştır. Başarılı olsun! Ancak böyle bir şey ülkemiz için hiçbir zaman hayırlı olmayacak ve hayır tutmayacaktır.  

Lider Devlet Bahçeli, haklı olarak bir açıklama yapmakta, seslenmektedir. "Fiili durumdan şikâyetçi olup da bunun önlenmesi ve örselenmesi konusunda felç geçirmiş gibi hareketsiz duranlar ne anlatmaktadır? Egemenliğin sahibi olan Türk milletine tarihi nitelikli ve bizzat istikbalini ilgilendiren bir konuda görüşünü sormanın neresi hatalıdır? CHP ve yanında hizalanmış kaos ittifakı akla hayale gelmedik senaryolarla milletin kaderine sahip çıkma hakkını gasp etmeye kalkıştılar. Partimizin çok değerli milletvekillerinin telefon numaraları afişe edildi. Sosyal medyadan her türlü tezvirat ve dedikodu dolaşıma sokuldu. Sözde özgürlük ve demokrasi şampiyonları ille de hayır temposu tutarken "evet" tercihini bastırmak için despotça ve tahammülsüzce hareket etti."

Y-CHP üzerine düşeni yakıştığı şekilde yapmaktadır. Ülke, bu imtihanı veremezse karşı cenah kurmuş olan, ihanet şebekesi kazanmış olacaktır.  Tüm Türklük karşıtları bir arada toplanmışlardır. Aydınlığı, HDP'yi, Y-CHP'yi anlıyoruz da, MHP'den atılan MHP'lilere yazıklar olsun diyor, bu oyunun nasıl olurda içinde yer alırsınız diyoruz. Bu hırsınız neden ve kime. Allah'a isyan var burada! Ve siz bu isyanın içindesiniz, birliktesiniz. Daha ne diyelim size! Döküntü olmak veya olmamak elinizde ve önünüzdeyken, siz döküntü olmayı kabul ettiniz. Mübarek olsun!

Milliyetçi Hareket Partisini hiçbir zaman anlayamayanlar, ne istediğini özümseyemeyenler, Türkiye'deki sol cenahı iyi özümsemişler, onlarla beraber yürümekte hiçbir çekince görmemişlerdir. Olay budur! Cumhuriyeti ya sonsuza kadar layığıyla yaşatacağız ya da farklı solaklarla birlikte bırakacağız. Olay budur! Cumhuriyet halkın temsili ise, Aydınlık'ın hümanist yaklaşımına nasıl katılıyor, HDP'yi nasıl idrak ediyor, hangi noktada Y-CHP ile birlikte hareket ediyorsunuz?

Hiç bize saldırmaya kalkmayın, Tayip'le nasıl olurda birlikte hareket edersiniz diye sormayın beyler, gözlerinize ne oldu, içinizde bir karmaşa, sol ateşte kaynatıyorlar sanki sizi, bu esaretiniz niye? Korkmayın, dik durun ve haykırın; Milliyetçi Türkiye diye. Hadi önceden beri vatansız olanları, Komünistlik yapanları biliyoruz. İyi de siz ne yapıyorsunuz? Parçalı Türkiye'nin size ne katkısı olabilir? Komünizmi üstünüze yakıştırmayın, bir kez bulaşırsa çıkarmanız çok zor olacaktır.

Biliyorsunuz bunu; ancak hazırlıklı olun biz dahil olmak üzere herkes biliyor! Ona göre!

Sağlıcakla kalın! 

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR