HDP, Y-CHP, MHP'den Atılanlar, Türk Düşmanları Birlikteliği!

Bu talih, ağırdan mı dönecek? Bu sabrı zorlayan ihanet ne zaman ortaya çıkacak? Allah'ım, bütün derdimiz bu oldu. Yine kapındayız, ne olur bize gülsün artık, ağır olan mevcut durum. Hak'ı konuşsun, Hak'ı versin, Hak'ı savunsun Ülkücü Hareket! En okkalısından bir kahve eşliğinde ziyan olsun yıllar. Biz yine direniyoruz sonuna kadar. Hakkın yanındayız, bağırıyoruz ve bağıracağız sonuna kadar. İhaneti birleştirenleri görüyoruz ve biliyoruz. Bu yolda tek de kalsak, yalnız da kalsak, bizi ilgilendirmeyen hafriyat yok bahçemizde.

Mevcut iştirakçiler sırasıyla, PKK, HDP, CHP ve kendini bilmezler. MHP'den ayrılan küçücük bir gruba; ancak şu an için olması gerektiği için, olduğuna ya da olacağına inandığım AKP, topal eşek misali bir aksıyor, bir düzeliyor. Ancak şu ortamda görünen o ki, düz durmak, dikilmek zorundalar. Gereğindeler. Türkiye için bunu yapmak zorundalar ve yapacaklar!

MHP, kendine haksız da olsa yönelinmesinden sonra, üstüne düşeni yapmaktadır. Burada dikkat edilmesi gereken, AKP'nin tutarlılığıdır. Varsın Y-CHP, BDP'yle birlikte olsun, MHP'nin muhalif grubu, teröre izin verenlerle birlikte hareket etsin. Bu altın muhalifler eliyle, Türkiye canlı canlı ölüme, sürünmesine, hayırcılar tarafından bu kepazeliğe bırakılsınlar.

Ortak kuşkuları, acıları, vatan olanların dertlerinden dolayı, dertsiz başım, bir lokma aşım diyen insan orta yerde kalmamıştır. Türk Milleti karanlığın içinde bilye arar duruma, AKP'ye birlikte hareket eder pozisyona düşürülmüştür. Acı olan budur; fakat ağır, aksak da olsa birleşme sağlanmaktadır. AKP, Milliyetçi Hareket partisiyle hareket etmek zorunda bırakılmıştır. Gerçek olan da budur.

Bu zorlu durumda asıl pozisyonunu MHP'ye bakarak ayarlamak zorunda kalanların, bundan sonrası da, ilahi adalettir. Yani burada arananın bulunması demektir. Açıklanan anayasa hakkında MHP'nin Genel Başkanı ve beraberindekiler, gerekeni yapacaklarına hiçbir engel görmüyoruz. Görmesek de bu oylama da yapılanlardan en önemlisi MHP'nin dik durması ve Liderinin ardından inançla gitmesidir.  

Yapılması gereken budur. Şanlılığa, dava hükümlerine göre hareket tarzı bunu gerektirmektedir. HDP'nin Meclise sokulmasından sonra, Meclis'te kalması, muhalefet olması, sistemle oynanması sonucunda, muhalefet partisi olması, MHP'nin iki katına çıkması, Y-CHP'den 50 vekil aşağıda olması, Amerika'nın uslu çocuğu olmasından kaynaklanmaktadır.

Adam yerine konmuşlardır. Her ne kadar, atalarından leş diye bahsedenlerle beraber yemek yemeleri, ülkeyi Amerika'ya bağlamaktadır. Bu esnada da bir kavga ortamı yaratılmış, taştan şekil alan AKP, mevcut durumun öncülüğün de farklılıkları destekleyen rezillerle beraber olmak kaydıyla orta yere atılmışlardır.

Bu mevcudiyet içinde kendini var etmeye çalışan AKP, her şeyi sıfırlamış durumdadır. Burada dikkat edilmesi gerekenlere dikkat edilmemektedir. Bu durum, ortaya mevcutları çıkarmış, birlikte hareket etmek zorunda bırakmıştır.

Mevcudiyetleri ile oluşum yapanlar, düşmanla kol kola girenler ortak bir sürüngen masası kurmuşlardır. Acı olan bu durumda herkesin bir olması, yüzünün renginin değişmesidir.

Burada irdelenmesi gereken asıl nokta, nasıl olmuştur da HDP, CHP ve MHP muhalifleri bir arada hareket etmeye zorlanmışlar ve beraberce hareket etmektedirler. Bu birliktelik nasıl kurulmuştur? Hepsi Amerika'nın gövdesi altında oluşan sürüngenlerdir. Ortak noktaları Türkiye'nin karşısında ve beraberce olmalarıdır. Bu oyunu bozmak, bütün yapıcı tavrına rağmen MHP'ye düşmüştür. Şu iyi bilinmelidir ki, MHP, Türk Milletidir.

Ve her ne kadar istemeseler de, yeni anayasa kabul edilecek ve Türk Milleti tarafından kabul görecektir. Olması gereken budur! Yoksa yapılan tüm oyunlar, birlikte hareket etmeler, Ülkü denen nazlı gelini düşman diye bilinen HDP'yle bir araya getirmeler bunların işidir. Bu birlikteliğe dikkat etmek zorundayız, buna mecburuz! Allah'a dua edelim, üzerimize düşeni dosdoğru yapalım, her şey dosdoğru olsun.

Haziran seçimlerinde, BDP'nin desteğinde, Y-CHP, MHP ortaklığını kuramayanlar, şimdi anayasa taslağı altında, adı konulmamış bir ortaklık kuruyorlar. Bu ortaklıkta figüran olan bazı Ülkücüler var, dikkat! Artık bunlara Ülkücü demek de Ülkücülere ayıp oluyor. Ne yapsalar, ne etseler, elbet gerçek çıkacak ortaya!

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR