KAOS

İnsan sevgisi, ölümüne... Ayrı düşünenler olsa da, başka söze ne hacet. Bizde ayrı gayrı söz konusu olmaz. Aşk en büyük destekçimiz. Aşksız işimiz olmaz. Biz bu davanın neferi, eşsiz çılgınıyız. Yarınların sarsılmaz insanları, korku nedir bilmeyen güçleriyiz. Kaleler dayanmaz bizlere, yalan değil, tarih böyle diyor. Biz yeni bir destan yazıyoruz yarınlara…

Allah sevgisi kalbimiz de. Yarınlara imanla bakıyoruz. Çürük elmaları taşımıyoruz artık. Mutluluk bizim diyerek üçlü ve güçlü hedefe el koymak, bize yakışır. Bunca masalı onca çocuklara dayandırarak, "Allahaısmarladık" diyerek savaşa hazır kuvvetlerin hazır olduğunu kabul etmeyen, bir Amerika var.

Bu o devletin gücüne inanmamak, ne demek? O gün karma ekonomilerin güçlenmesi, yarınlara açık açık bakmak demek. Ayrık otlarına elveda demek, her şeye veda etmek demek, her doğan yeni güne hoş geldin demek. Merhaba demek… Bize uzanan ellere hayır deyip, itmek yerine, merhaba demek doğan güne. Merhaba diyerek ötelere gitmek demektir hayat.

Belkilere, hah işte doğrulara, ihtiyacımız yok, olamaz bizim. Yanık neferlere ihtiyacımız olamaz bizim. Yarınlarda buluşmalara hasret kalmışız biz. O günlere merhaba der gibi, mutluyuz. Çünkü biliyoruz ki, o günler geldiğinde kavgaya gerek kalmayacak. Bunun hayaliyle yaşamak, ne mutluluk verir bize. Bunu doğru kabul etmek, yabancıları bu işe ortak etmek ne derece doğru bilemem?

Ancak yarınlara hatırlı bakmamız geldiğini, yarınlara yaptığımız yatırımlardan belli. Yediklerimizin güzelliği, verdiğimiz sözlerden, koruma altında olan memleketimizden belli. Ay yıldızlı bayrağı kabul etmeyenlerin, düştükleri halden, yalnız kaldığından belli. Gerisi fasarya, gerisi boş…

Yine geldik kapınıza deyip gitmek mi gerekir? Yoksa hadi gari şans bir kez daha güler, bekleyelim demek mi güzel. Bu bir şanssa, şansa razı gelmeliyiz. Ey bitmeyen gece Allah aşkına bugün biraz dinlen. Bizden alacağın var ise al, sonra... Ama nafile, biz senden alacaklıyız.

Alacaklıyız, hırsını biliyoruz. Aynı yolda yürüyoruz. Biliyoruz, Aydınlıkçılarla hareket bize reva değil!  Biliyor, anlıyor, görüyoruz! Yarınlarda mutlu, mesut olmak istiyorsak, sonuna kadar bağımsız Türkiye diyoruz. Mahkemelerde kurulsa, içeri tıkılsak da, kimse yıldıramaz bizi. Yolumuzdan dönmeyiz geri. Asla gerçekleşmez bu!

Biz altın nesilleriyiz bu dünyanın.  Bizi durdurmaları mümkün değil. Dünya batsa da bizi durdurmaları mümkün değil. Biz yarınlarız! Biz direğiyiz bu dünyanın. Ve bize bağlı her şey, kaossa kaos, düzense düzen!

Hiçbir zaman hiç kimseye sebepsiz, nedensiz bir şekilde arkamızı dönmedik, yine dönmeyeceğiz böyle biline. İşlerine gelir ya da gelmez! Böyle biline!

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR