ÖSO'yu Terörist İlan Eden CHP Nasıl Olur da PYD'ye Vatansever Der!

Son olayda yaşadıklarımızı bütün dünya biliyor, ama; biz daha çok biliyoruz, hatta yaşıyoruz. Ve olanlara göre herkesin hareket etmesini istiyoruz. Çok bilen ve bu yüzden her şeye burnunu sokan Amerikan fıstıkçıları, palikarya ve itlerle birlikte aç ve yabancı ideolojilere mensup olanlar müsibetliklerini yapmak zorunda kaldılar.

Buna dayalı olarak Amerika Genel kurmay başkanlığı sözcüsü Korgeneral Kenneth McKenize PYD'ye verilen silahlarla ilgili olarak "Bu silahlar DEAŞ ile operasyon bittiğinde toplanacak -ki biliyorsunuz DEAŞ'a karşı operasyonlar Fırat Vadisinde devam ediyor- bu ekipmanlar orada SDG tarafından iyi amaçlarla kullanılıyor" diye konuştu.

Trump'ın aksine McKenize PYD'nin Afrin'den Türkiye'nin Kilis iline yönelik roket saldırılarında ölenler ve yaralananlar için, saldırıları kınıyoruz dedi. Böylece Amerika kendi suçunu, terör örgütüyle beraberliğini ortadan kaldırmış oluyor. Tabi kendince bir oyun oynuyor. Ve "Bu silahlar DEAŞ ile operasyon bittiğinde toplanacak" yalanıyla terör örgütüne sağladığı silah yardımını anlatmış oluyor. Bir gerçek var ki bu adamlar kendi ağızlarıyla olanı biteni açıklıyorlar da, bizden yapılanları normal bir şekilde kabul edip, anlatması tamamen kendi yani Amerika'nın yalanlarını kabul etmemizi bekliyorlar.

Bu yapılan Amerika'nın kendini ifşa etmesidir. Bu olay göstermektedir ki Amerika yaptıklarını aleni olarak açıklamıştır. Pentagon, Amerika Başkanı Trump'ın talimatıyla PYD/PKK'nın paravanı SDG'ye ağır silah ve ekipmanları Rakka operasyonu kapsamında verdiğini, bunun için verdiğini bu operasyonu tamamlandıktan sonra ağır silahların ve Amerikan personeli tarafından kullanılan ağır ekipmanların toplatılacağını açıklamıştı.

Amerikalı general PKK'yı kınamakla yetindi. Oyunu oymayan PYD, eleştirilen PKK, bu neyin kurnazlığı? Oysa yaptıkları kabul edilemezdi. Ancak bu tabloyu onaylayan Amerika'dan, terör örgütlerinden gayrı bir de CHP ve İYİ parti PYD'yi savunur vaziyete davranıyorlar. Hem Türk ordusunun yaptığı harekatı desteklediklerini açıklayan CHP aynı zamanda Tabipler Odasını anlamsız yaptıklarıyla terör örgütünü koruyucu bir şekilde savaşa karşıyız diyerek bu savaşın bitmesini istiyorlar.

İçinde bulunduğumuz bu durumu haksız yere eleştirenler ÖSO'yu bahane ederek üstü kapalı olarak terör örgütü olan PYD'yi, Öcalan posteri asılmış terör yuvalarını koruyorlar bu yaptıklarının farkında değillerdir. Böylece hem iyi gözükmeye çalışan CHP ve beraber hareket ettiği üstü kapalı olarak belli olan İYİ partililer bu operasyona bir iyi diyorlar, komünistliklerini hatırlayınca da kötü diyorlar, savaşın kötü bir şey olduğunu söylüyorlar.

Burada bir anlam veremediğimiz gerçek te CHP'nin olan biten olaylarda vatanı için savaşan PYD'liler dediği PYD'lileri nasıl masum görüyorlar. Onlar için terörist olan PYD vatanseverdir. Sormak lazım bu katilleri vatansever olarak görenler Türk topraklarına, Kilis'e, Hatay'a atılan roket atarlarla vatanlarını mı koruyorlardı?

CHP tarafından yapılmak istenen nedir? ÖSO'yu terörist görenler nasıl olur da PYD'yi vatansever olarak görürler? CHP'ye söyleyebileceğimiz şey bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? ÖSO'yu terörist ilan edenler PYD'yi nasıl ve ne hakla iyi niyetli vatansever ilan eder? Konuyu bilenlerin açıklama yapması beklenir ki herkesten önce Türk insanını doğru bilgilendirilsin!

Sağlıcakla kalın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR