Baş Şeytan

Türk varlığının karşısında olanlar çok büyük bir ortaklık kurarak canım ülkem Türkiye'me karşı haksız bir saldırıda ve ortaklıkta bulundular. Devlet olanlar ve devlet olmak için yanıp yakanlar bir köşeye çekilip ortak gurup kuranlar ihanet çemberini kurdular. Amerika bu şer cephesinin kulu ve başı oldu. Bütün Türklük düşmanları bu yolda kümelenip birbirlerinden yardım alarak hem Türklüğü hem de bağımsızlığımızı dört bir koldan işgal etmeye çalışan Amerika ve dar kadrolar etrafımızı sarmışlardır.

PKK'yı hakkımızda cinayetler işlesin diye örgütleyenler bu cinayet şebekesini kurduranlar ve bu adaletsizlerle birlikte beraber hareket etmektir. Tek istekleri dünyaya titreten Türklerin esir edilmesi için elbirliğiyle savunanlar her yerde olduğu gibi Kandil'de de birlik olanlar Türkiye'yi önünde engel olarak görenleri şaşırtmıştır. Bu şaşkınlıkla kendilerini her türlü savaşta koruyan ve yanına alan Türkiye her türlü kahpeliğe rağmen hakkımızda tertip edilen operasyonlarla, Türk düşmanlarının büyük denilen devletlerle ve çapulcu kuruluşlarla ortak plan hazırlayanlar büyük bir Türk düşmanlığı içinde hain planlar yapa

nlar dünya şeytanı ve yardakçıları olarak karşımıza çıktılar.

Bu hain çember içinde alt alta, üst üste yer paylaşamayan bu insanlıktan uzak olan insanlar bizleri yani Türkleri şaşırtmaya çalışmış, şaşıranları yanına alıp karşımızda grup kuran aşağılıklar topluluğu içinde yer almıştır. Bu grubun içinde yer alan insanlar ve aileler bu pisliğe kendileri içinde yok olanları tüm Türkiye tanımak zorundadır. Bu ortaklıkları, bu kalleşlikleri, bu kahpelikleri oynayanları tanımak zorundadır. Biz Türk insanı olarak oynanan bu oyunları görmek, bilmek ve beraber çözmek, bu çağ dışı grupları layık oldukları yere göndermek zorundadır.

Hakkımızda kurulan bu şeytani plan baş şeytanın organize ettiği şekilde oynamaya çalışanların başında gelen içimizdeki küçük şeytanlar ve yardakçıları, paraları ceplerine doldurup organize bir Türk düşmanlığı lobisi kuranlar, bu işi her şeylerini kullanarak bizi yok etmeye çalışanları hayatımıza insan diye sokmuşuz ve sokuyoruz. Bu çaresizliği yaşayan birleri olarak bu dünyaya göz yumarak bu dünyadan göçüp gitmek Türk'ün işi hiç değildir,

Hakkımızda yazılanlara, çizilenlere bakacak olursak, Amerika'nın emrine girenleri PKK'nın yanında duranları, onunla beraber kafalarını yitirip kendilerini büyük güç olarak tanıtanlar, ona gaz verenler cehennemin çukuruna suçsuz, hiçbir şeyden haberi olmayan masum insanları kandırarak cehenneme atıp siyaset yapıyoruz diye ortaya çıkanlar hem her türlü politikayı onları satarak ve ortaya atarak var olmaya çalışanlar, kendilerini maskeleyip müttefik olarak hem karşımızda durup hem de karşımıza çıkan baş şeytan Amerika her türlü kötülüğün başıdır.

İçinden çıkamadığımız bu tuzağın yıllar öncesinden can düşmanlarımızca kurulan sistematik tuzağın hem içeride hem dışarıda kurulan birlik içinde olanların sayesinde bu çukur gittikçe büyümüş ve içi Türk düşmanlarıyla dolup taşmıştır.

Ancak Türk'ün aleyhine kurulan bu tuzakta, şekilsiz birliktelikler kurarak tüm hainleri, fikirsel olarak Türk Milleti düşmanı olan komünist mihraklar, yeni yeni şeytan lobileri kurarak orada vurucu güç olanlar, fabrikalarda emperyalist düzeni savunarak Türk'ü bölmeye, yok etmeye çalışanlar, kurdukları bu tuzak içinde kaybolup gitmişlerdir, tarih onlar için içi tümseklerle dolu yaşamış olduğumuz bir çukur ortaklığının sonu olacaktır.

Bu sonuçla karşımızda olan gurupların sonu olmuştur. Başbakanın söylediği gibi hakkımızda kurulan tuzaklar ortaya çıkmış, Amerika'nın vitesi boşa düşmüştür. Olay budur ve bu olayı aleyhimize çevirmek isteyen düşmanlarımız birlikte çalışmaktadır.

Tarihi olayları yanlış yapıp da doğru yapıyoruz diye iddia eden tamamen öldürme üstüne örgütlenen, başka birilerinin köpeği olanlar hep köpeklik yapmaya devam edecektir.

Sağlıcakla kalın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR