Bekamız İçin Evet

Olaya bir de din yönünden, dini yönden bakalım. Allah'ın hep hizmetinde olmuş Türk Milleti İslam'dır ve bu hak yoldan çıkmasını hiç kimse bekleyemez.

Bugün Türkiye'de at izi it izine karıştırılmaktadır. Türkiye'nin doğru yürüyüşüne engel olmak isteyenler elbirliği, eylem birliği, hareket birliği yapıp bir araya gelmişlerdir. Türkiye verilmiş olan nefesini tüketmemiş, dişiyle, canıyla, var gücüyle Devletini sonsuza kadar yaşatmanın argümanlarını toplamakta ve yapmaktadır. Türkiye sonsuza kadar Türkiye Cumhuriyeti demiş ve demektedir.

Var olan Devlet Türk Devletidir, konmak istenen kuralları O koymakta ve sonsuza kadar yaşamanın yolunu bulmuştur. Türkiye Cumhuriyeti ebediyete uzanan yolda Allah'ın izniyle yaşayacak, temellerini olması gerektiği gibi sonraki dönemlere taşıyacaktır. Var olan millet, Allah'ın izniyle var olmuş, sonsuza kadar da var olacaktır.

Türk Milleti, Allah'ın izniyle sonsuza kadar yaşayacak, var olacaktır. Bütün çabalar sonsuzluk şerbetini ilahi makamda olmak üzere içmiş olan Türkiye'nin, bu işin sonunu getirmede ilerlemesi ve Allah'ın kelamından çıkmaması gerekmektedir. Böyle bir Türkiye'yi hiçbir kuvvet, hiçbir pakt, hiçbir devlet yolundan çeviremeyecektir. Allah yolunda, izinde başı dik olarak yürüyecek ve dünyanın erdemlisi olacaktır.

Bugün 12 Şubat Pazar, sözümüz, yeminimiz güçlü bir şekilde tüm Türkiye'ye ve dünyaya Liderimiz Devlet Bahçeli tarafından ilan edildi. Ve bu söz, yemin yerde kalmamalı, elbirliği ile baş üstünde taşınmalıdır. Aslolan gerçek budur. Türk sözünü yememeli, yedirmemelidir. Hatta kaypaklara, kendi çıkarlarını düşünenlere karşı asla mağlup olmamalıdır. Türk bu yolda elinden geleni yapmalı, ileri daha ileri gitmek zorundadır.

Bir araya gelmiş, toplanmış bereketsi grupların bu yolda diretmeleri hayra değildir. Bir işin hayır olması için Allah katında hükmü olması gerekir. Geçici olmadan yerini korumalıdır. Hayır denen bu şer odaklarının gücünü göstermesi, içinde bulunduğumuz "Evet" birliğine zararı vardır. Oysa Türklük kazanacaksa mutlaka ve mutlaka bu referandum da, "Evet" çıkmalı ve Türklüğün bekası için mutlaka kazanması gerekmektedir.

Türk, ömür boyu yaşamak için, nabzı atıp bayrağının dalgalanması için, Allah katında kıyamete kadar yaşaması için, Allah'a ibadeti tam olarak açıklayan, sonsuza kadar Müslüman olacağımızın kanıtı olan, "Eşhedu en la ilahe illallah enne Muhammeden abduhu ve Reuluhu." Yani kelime-i şahadeti tüm dünyaya yıllarca yaptığı gibi öncülüğünü yapmaya devam edecek, Türkün yeri burasıdır diyecektir.

Herkes iyi bilsin ki Türk'e yüklenen görev bitmemiş, ilahi yolda yükümlülükleri arttırılmıştır. Sadece Allah ve İslam dini diyenler, Hz. Muhammed O'nun dininin yayıcı ve peygamberi diyenler… Türkler İslam dinini gülü, Allaha ve eşsiz Peygamberi Hz. Muhammed'e tam manasıyla inananların, "Evet"ten başka çıkış noktası yoktur.

Allah-u Tela bizleri şaşırtmasın, doğru yoldan ayırmadan sonsuz mutluluğa ulaştırsın.

Sağlıcakla kalın! 

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR