Bonzai ve Terör!

Çok çabuk olaylar değişiyor, Türkiye'nin çehresi bazı adam sandıklarımızın söylemleri ve bazı insan müsveddesi uyuşturucu müptelalarının Türk gençliğini bonzai ile bitirmeye çalışıyor.

Bu sistemle hareket edip, terörü üst düzeyde tutan terör şebekesi, Türkiye karşıtları devamlı ve hızlı şekilde çalışmaktadır. Bu yüz karaları, insanlık dışı insan müsveddeleri her türlü ilişki içine giriyorlar. Hepsinin istedikleri el birliği ile Türk Gençliğini bitirmek dolayısıyla Türkiye'nin geleceğine son vermek istemektedirler. Gerek terör belası, gerekse "Bonzai" denen illetle, en sapa sağlam Türk gençliğini bitirmeye çalışanlar nankör köpeklerdir.

Yollarda sürüklenmelerine, yok olup gitmelerine izin verdikleri uyuşturucu "Bonzai" denilen çağımızın, günümüzün içine düşürüldüğümüz, esiri edildiğimiz oyundur. Bu tehlikeli oyun bitmemizi isteyen cani grupların yenice aşamaya soktukları, gençlerin, çocukların kurtuluş bekledikleri çok tehlikeli bir illettir. Çağımızın tehlikeli oyunu, Türkiye'yi uyuşturucu batağına gömmek isteyenlerin yeni oyunları ne yazık ki "Bonzai" denilen illettir.

İnsanların rezilliğini çıkaran, yerlerde süründüren, insanlıktan uzaklaştıran, yuvaları yıkan illet ne yazı ki Türkiye karşıtı kahpe ellerce iş başındadır Türkiye üzerine oynanan bu oyunu görmeli ve daha fazla evladını kaybetmeden bu işe kimler karşısında olursa olsun destekleyen mihrakları yakalamalı, hatta diri diri yerin dibine gömmelidir.

Türkiye üstüne çok karışık ve çok kollu oyunlar oynanmaktadır. Hep Türkiye'nin aleyhine çalışan çakalların, itlerin oluşturduğu gruplar, karıştıkları işler ile kimine göre 5 bin yıllık, kimine göre 8 bin yıllık Türk Devletini bitirmek için uğraşıyorlar. Bunu yaparken de hiç küsmeden yardım almaya çekinmiyorlar.

Kimi boşu boşuna adalet yürüyüşleri gerçekleştiriyor daha hain gruplarsa Türkiye'yi bitirmeye çalışıyor. Uyuşturucu çukuru ile terör çukuru arasında bağlantı kuran profesyonel eller, hainler elbirliği ile ülkemizi bitirmeye çalışıyorlar. Oynananan bu oyun çok profesyonelce, karanlıkta saklananların başımıza ördükleri bir oyundur, yavşaklıktır.

Türkiye bu oyundan kurtulmak için acilen gereken birliğini beraberliğini tez elden sağlamalıdır. Türk Devleti kendine dönmeli, karşısında onu bitirmek için sıralanmış devlet ve terör kuruluşlarını gayet soğukkanlı bir şekilde yok etmelidir. Türk'e yakışan da budur.

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR