CHP Yerel Yönetim Özerklik Şartı

İş "Evet" ya da "Hayır" demek kadar kolay olsaydı, biz de o kadar kolay bu iş derdik ve öyle davranırdık! Ancak bir iş ne kadar kolay olursa olsun, bu işin nihayetinde HDP'yle ortaklık varsa, ortak miting varsa, buna ne diyeceğiz, bunu nasıl karşılayacağız?

Evet, anayasaya hayır diyenler artık açık, seçik propaganda çalışmalarını başlattı. Rezillikleri beraber izliyoruz. Anayasaya hayır diyen Y-CHP kadınlarını görüyoruz. Bu kadar ciddi bir konuda, aklın alamayacağı bir propaganda sergiliyorlar İstanbul'da. Hem de korkusuzca ve buna vatan savunması diyorlar. Eskiden Ülkücü olanlar da tada onların yanında yer alıyorlar. "Biz onların savunduklarını savunmuyoruz." demek sizleri haklı kılacak mı? Bunu hep beraber göreceğiz. Çünkü bu kabul etseniz de etmeseniz de ölüm kalım meselesidir. İhanet Türkiye'yedir. Bunu anlamamız gerekmektedir.

PYD'yi terör örgütü olarak görmeyen CHP, daha neyi beklemektedir? PYD ne yapmalıdır da silahlı terör örgütü kabul edilebilsin. Daha ne olmalıdır?

"Biz Hakkari'de Yerel Yönetim Özerlik Şartını getireceğim dedim. CHP Kurultayında söylüyorum Yerel Yönetim Özerklik Şartını mutlaka getireceğiz." Daha dün Y-CHP'nin kongresinde bunları dudaklarından döken Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Bunları söylerken kameralar çekimdeydi. Yani yazdığınız hiçbir şeyin delili yok diyemezsiniz. Kamera görüntüleri ortada... Kemal Kılıçdaroğlu bu gün ters bir söylem içindeyse bu tamamen kendinden kaynaklanmaktadır. Yalanla politika yaptığını gösterir.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Y-CHP'sinde adamları yani 9 Türk olmayan Genel Başkanı Yardımcısı ve Sezgin Tanrıkulu'nun acilen susturulmasının sebebi budur! Bu adamlar konuşmamalı ki ne dedikleri belli olmasın. Uygun bir zamanda istekleri meydana çıkar. Böyle bir Y-CHP içten pazarlıkların yapıldığı günlük Y-CHP'dir. Fırsat kaçmamalıdır. Onun için Kemal Bey tüm konuşma hakkı bende diyerek olayı yürütmeye çalışıyor. Kemal Kılıçdaroğlu tek tabancalık bir hakimiyet kurmuştur. Yanındaki aslını saklamak zorunda kalan kişilerle çapulcu siyaseti yapmaktadır. Unuttukları ya da bilmedikleri gerçek, kendilerini asla göstermemeye çalıştıkları kalıpta görmeyecek, kalıpsızlıkları ortaya çıkacaktır.

Bütün olan, birlik olan Türkiye'den çıkacak olan budur. İhanet istenmeyen bir şekilde def olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi ve Millet'inin büyüklüğüne güvenen ne kadar insan varsa gerçek görünecek ve gerçekleşecektir. Papatyaların, orkidelerin, açtığı gibi açan, onların değişimi gibi gelişimini tamamlayan nadide çiçeklerin bakım istediği gibi bakılacak, Kardelenler gibi tüm yurdu saracaklardır. Tüm Türkiye bu güzellikler erişecektir. Çiçekler açacaktır.

Başlangıcı sonuyla, ortasıyla, uç noktalarına kadar birlik diye haykıracak ve bunun olması için çalışacak insanlar vasıtasıyla, Türkiye, Türkiye olacak, lider ülke Türkiye olacağız!

Biz Türkiye'yiz. Öyle ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti yeniden Türkiye Cumhuriyeti dim dik ayakta kalacak ve ibretlik bir yönetim sergileyecek ve herkes Türkiye'ye gıpta edecek ve o güzelliklerle haşır neşir olacaktır.

Yeniden bakalım Türkiye'ye, Türkiye Cumhuriyeti olarak kalacaktır. Asl olan gerçek yeniden canlanacak herkes kabul edecek Türkiye Cumhuriyeti Devleti ebediyen, sonsuza dek var olacaktır. Kıyamete kadar birlik içinde kalacağız. Ve siz ne kadar yıkmak isteseniz de, değiştirmek isteseniz de, biz Yüce Allah'ın izniyle kurulmuş, Müslüman Türk Devleti olarak kalacağız. Kıyamet koptuğunda Müslüman Türk olarak kalmaya devam edelim! İsteklerimizle, duruşumuz, hal ollunca bu kendiliğinden oluşacaktır.

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR