Dünden Devamla

Kalbimizdeki, içimizdeki imanla savaşamaz kimse! Tut ki Bedir'deyiz, ha Çanakkale… Mohaç'tayız, Malazgirt'te, Uhud'dayız ya da Sarıkamış'ta uçsuz bucaksız topraklardayız ulu orta! Sakarya' da canlanır tarih, Eskişehir'de toplanır halk, biz Mudanya'dayız, biz Sakarya'yız. Biz İzmir olur çıkarız gün yüzüne. Yunanın denize döküldüğü yerde yeniden savaşırız. Zul gelir bize; ama nafile… Karşı çıkmamız ne mümkün? Hürriyet için tek çare kurtuluş.

Karşı çıkmanız hürriyetimiz, var olan her şeyimiz? Aldırma gönül bu aşkın rüzgarı, heybeti bir başkadır; çünkü adı memleket sevdasıdır. Ve yolunuz açık olsun der herkes birbirine büyük tarihe sahip Türkiye'm.

Yorgun yürekler başlar davaya hep birlikte. Allah çekerek gelirler dile. Başka bir ışıktır bu, güne vurulmuş damga, atılmış imzadır doğan güne. Gencecik vücutlar gelir diye! Bir kez biz, bin kez sonsuz oluruz. Ancak nafile… Gün doğar üstüne üstüne, sonra ne gelirse gelsin fark etmez. Hıyanetinizin üstüne ölüm gelse kıramaz acımızı. Böyle biline!

Bizim 4 temel maddemiz aslanlar gibi duruyor yerli yerinde. Gevşeklerden bazıları erken seçim demişler, başka çareleri yok. Yok, da ya bugünkünden daha az oy alırlarsa ne olur halleri bilinmez. İstek değil, belirlemek hiç değil sadece tahmin bizimkisi. Kendileri çalar, kendileri oynar! İstedikleri gibi.

Bizden söylemesi bir kere, kimse asil bir davranış diye çıkmasın karşımıza yoksa AKP'nin tutarlılığı mı, terör konusunda kararlılığı mı nedir sizi rahatsız eden? HDP'lileri boş bırakmayan nedir? Eyalet eksikliği mi? MHP'den atılan kendilerine Ülkücü diyen, abradan fırlamış lastik gibi hızla gidenler, kontrolsüz kontrolsüz yol alanlar, nereye?

Dünya yeniden kurulsa, haritasında Türk'e yer vermese bu iblisler topluluğu yine de bir şey yapamaz bu safdiller, dangalaklar… Olacağını sandığınız olmayacak hayaliniz Türk'süzlüktür. Dünya yeniden yol bulsa dünya'ya, dediğiniz, umduğunuz olmayacak bir hayaldir. Sizin bu hayalle bir noktaya gelişinizdir. Çeki düzen yapmaksa bu, boş bir hikaye!

Bu yarışta ipi göğüsleyen Türklük olacak. Çağrı Bey gibi dikileceğiz. O günlerin destanını yine yazacağız!

"Ah bir ateş ver cigaramı yakayım
Sen sallan gel ben boyun bakayım
Uzun olur gemilerin direği
Ah çatal olur efelerin yüreği
Ah yanık olur anaların yüreği
Ah vur ateşi yağmur sineme ko yansın
Arkadaşlar uykulardan uyansın
Uzun olur gemilerin direği
Ah çatal olur efelerin yüreği
Ah yanık olur anaların yüreği"

Hoş kaldırı, başkaldırıyı getiriyorsa ve bu müptezeller, HDP'yle birlikte yürüyorlarsa, buyursunlar yürüsünler. Unutmasınlar ki sağları solları mezarlık. Ve kimse kuşkulanmasın ölür gideriz, tarla ortasında kalırız diye. Kimse meraklanmasın, sizden ne yeniye halvet olur, ne de toprağa destek. Her yanımız türlü türlü mezarlık. Kapalı, açık, mazeret yok, yerli, yabancı herkes için var. Buyur edilirsiniz toprağa, biz Müslüman'ız elhamdülillah.

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR