Ey CHP!

Her şey olup biterken bir Atatürk maskesi takıp insancıl kesilen ve MHP'den başka kimseye küfretmeyen Atatürk simsarları yine sahneyi görünene ve görünmeyen tarafından dolduruyorlar. Apo posterleri altında sahte demokrat, sahte aydın, tipik CHP ile yola devam ediyorlar. Kim bunlar demeyeceksiniz herhalde. Besbelli sıkışınca adının Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk partisi olduğunu hatırlıyor ve oturdukları yerden millete Reislik yapıyorlar. İkiyüzlüler. Belirsiz metinler. Cumhuriyet düşmanları. Koş CHP koş Kartal'a koş. İsimsiz mitinge renk ol. Meydanı dolduracak olan argüman ol. HDP ile kol kola gir, onun figüranı ol. Damlalar taş olup düşün kafana, hecele, bağır, feryat et, Cumhuriyet olduğunu, halkın yanında, hakkın partisi olduğunu hatırla. Aç kolunu HDP'ye yol arkadaşı ol. Bu mu sizin Cumhuriyet anlayışınız?

Sizin Kürt sorunundan anladığınız, Halkın Demokrasi Partisine kotluk değneği yerine göre halkın gömüsü olmak mıdır? Toplum içinde bu ayrılıkçı partiyi legal duruma mı getirmektir? Koydukları Kürt disiplinine göre disiplinsiz yaşamak mıdır? Daha çok Hıristiyan Kriptolar olmak mıdır? Vatanı kurtaran partiyi bu alelade tepkiyle vatansızların partisi yapmak mıdır? Sen kimsin, nesin ey CHP? Tamam adını koruyorsun, Atatürk'ten kaldı diye. İyi de sen nesin, necisin? İsmin vatan gibi muteber, hala kanını kaynatıyor insanın.  Tamam da ismin haricinde, sen nesin, necisin? Cumhuriyetin boşta mı kaldı? Halkın Türk mü değil? Bu kadar ileri gitme kalleşlikte. HDP'ye yol olma. Maskeli yol olma. Dosdoğru ol. Hep kıyamda ol. Dinini yolda bulanlar gibi satma!

Bu halin, olmayan halin ne? Alıştığın bu rezalet ne? Yoldaşına bak yoldaş mıdır diye? Rezaletlerle yaşıyorsun. Kendini topla, kendine gel. Rezilleri ve yaptığın rezillikleri terk et. Türk ol, sıyrıl Kürtlükten! Terin karışsın toprağa, akıt damla damla terini karışsın toprağa Türkiye olsun! İnsanlar daha bir sıcak, gönülden baksınlar sana. Yabancıların arasına karışma, seni sen olduğundan tanıyalım. HDP'nin yaranı, terörist başının koruyanı olarak değil.

Bu topraklarda birçok eksiği seninle yaşadık. Birçok müptezelliği seninle yaşadık. Kurtul bunlardan Türk'e ait olduğunu idrak et. Asya'nın ortasında bir Türk olduğunu hatırla. Adının Türk'e ait olduğu müddetçe büyük ve dokunulmaz olduğunu hisset, içine çek.

Türk olmayı bırakırsan, insanlıktan çıkacağını unutma! Birazcık Türklüğün kaldıysa kendini kutsa. Duaların, tövbelerin Allah'a olsun, seninle beraber yürüyen müptezeller de düzelsin. Ama neylersin ki bir çocuk oyunu değil bu? İstediğin zaman terk edip gidemezsin. Bu görüşten dönmen için alfabeyi yeniden hatmetmelisin. İliklerine kadar Türk olmayı hissetmeli, Türkçüyüm diyebilmelisin. 

Bu savaş son olmayacak. Bitmeyecek; ama ders olacak. Sözün söz olacak, adam olacaksın. Peki ne zaman? Tövbelerin kabul olacak mı? Sen Cumhuriyete karşı çıkanların partisi, içinde kalmış mıdır yeniden Türkçülük? Türk bir yana herkes bir yana diyebiliyor musun?

Ey sen, Türk'ün kahraman, emperyalizme karşı mücadele eri, senin yanında olmayanlara, senin yanında bu kararları almayıp, gavurla iştigal etmeyi beceren, bizim, öz yurttaşlarının karşısında, tecritteki parti CHP için ona uygun bir karar ver!

Ey Türk Halkı! Tarihin derinliklerindeki kara delikte, yılanlar, çıyanlarla birlikte haşır neşir olanları tanı. Adından dolayı başının üstünde değil, ayaklarının altında yer ver. Türk olduğunu unutma!

Her şey gönlünüzce olsun!

 
Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR