Hayırlısıyla "Evet" Diyoruz!

"Kararlaştırılmadan, ne olacak da, Ülkücüyüz diyen insanlar, nasıl olacak da, Lider Devlet Bahçeli'de kimmiş, biz Lideri de tanımıyoruz, anayasa oylamasına da hayır diyoruz. Biz buna inanıyoruz" diyen hiçbir şekilde Ülkücü değildir. Bu oylamaya hayır diyerek mührü vuracak olanlar, hiçbir şekilde Ülkücü olamazlar. Çünkü Liderini tanımayan bir Hareket kabul edilemez. Bunları yazarken, yazdığımız için sorun bizde değil. Sorun; HDP'yle, Y-CHP'yle bir olanlarda, Aydınlıkçılarla, Vatancılarla boy gösterenlerde.

Yani nedenini bilmeden hayır'a mühür basacakların çok dikkatli olması gerekir. HDP, Y-CHP, Aydınlık ekseninde varlık gösterenler, kaybolmuş bir harekette varlık göstereceklerdir. Bu eksende varlık gösterenler kaybolmuşlar demektir. Çok dikkatli olmak zorundayız. Biz devamlı fikir değiştiren saflarda olmayız, olamayız! Bizim için bir şey varsa var, yoksa yoktur.  Hem var hem yok olamaz. Savunduğumuz medeniyette, Türk düşmanlarının varlığını çekemeyiz. Bunu herkes böyle bilmektedir. Önce Türk'ün yaşamasını ister ve sürdürmesini dileriz. Ancak bu, kuru kuruya Türklükle elde edilecek bir şey değil, Allah'ına açılan bir Türklüktür.

İmanla birlikte savunulan Türklüğü kim savunuyorsa kapımız onlara açıktır ve tüm Türklüğün kapısı da onlara açık olacaktır. İçtiğimiz iman suyuyla beraber, Türklüğü savunacağız. Sarmaş dolaş olan bu Haçlı kafasının ne yapmak istediğini anlamalıyız. Allah'ın hatırına bunun nasıl bir oylama olduğunu anlamalı ve kesinlikle HDP'ye. Y-CHP'ye, Vatan'a ve üç hilalden ayrılan sözde iyi niyetli insanlara asla kanmamalı, Türk Türk olarak yoluna devam etmelidir. Artık gerçeği kendi gözlerimizle görmeli, "Hayır"ın bu vatana, Türklüğe ve dünyaya hiçbir katkısının olmayacağını herkes kabul etmelidir.

Türkiye vereceği evet oyuyla nasıl bir şekle evet diyeceğini bilmeli ve hayırcı oylamaya asla ve kata tutsak olmamalıdır. Hayırın peşine takılan Ülkücüyüm diyen kişi kendini çok iyi sigaya çekmeli, hiç olmazsa Ülkücüyüm diye tanıtmamalıdır. Ülkücü ne yaptığını bilen bir kişidir. Bu oylamaya neden evet diyor herkese anlatmıştır. Anlatacaktır.

Aslolan gerçek, HDP'nin şu ya da bu şekilde yer alanlar, neden bu tavırla hareket etmekteler bunu gayet iyi anlatmalıdırlar. Bu işin sonu hüsrandır. Sonradan üzülmemek için, birlik, dirlik içinde Türkiye diyorsak, öncelikle bu anayasal seçimde "Evet" oyunu kullanmalı, "Hayırcı" cenahta kesinlikle olmamalıyız.

Tüm Türkiye'yi düşünüyor, buna göre hareket ediyorsak, Milliyetçi Hareketle birlikte Hareket etmeli ve helalinden "Evet" demek zorundayız. Verdiğimiz tarihi kararlar her zaman bizi haklı kılmıştır. Onun için bu anayasal değişikliğe "Evet" demek zorundayız. Hak olan budur ve bizi doğru yolda kılacaktır.

Bugüne kadarki temel görüşlerinde haklı çıkan Ülkücü Hareket, bu oylamada da doğru yerde yer alacak, doğru olacaktır. Hak böyle olmamızı, böyle davranmamızı istiyor.

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR