Kahpeliğe Son

 

Sanmasınlar bir çukurda kayboluruz, yok olur gideriz. Sanmasınlar ölüm bize başka bir hayat. Sanmasınlar biz yokuz dünyada. Elbet gün başka doğmaktadır. Irak başka bir şekilde güne uyanmaktadır. Sıra sıra oyunlara gark edilmiş Irak'tan başka bir hava doğmakta, Irak gözümüzün önünde lime lime dizayn edilmektedir. Bir açlığın önderliğinde, Irak yaylası üstümüze çekilmektedir. Bombalar düzenlenip üstümüze atılmaktadır. Bu şirret karşısında net olarak durabildiğimiz ölçüde duruyoruz. Kahpelikler bize karşı düzenleniyor. Benzer oyunlar hep sınırlarımızda cereyan ediyor. 

Ayarlayanların, bizi çekmek istedikleri oyuna tutulmadan, yol almaya devam ediyoruz. Sessizliğe sebep olan ABD'den kaynaklanan durumuzu ABD kontrolündeki Amerikan askerleri ve beraber iş organize ettikleri münferiden asker formalı harici askerler dertlerine deva edilmeye çalışılıyor. Böylece biz IŞİD'e karşıyken. Başka bir terör örgütü yeniden baş olma savaşına soyunmuş, önümüzde hiç istemediğimiz olaylara karışıp, sabrımızın taşmasına sebep oluyor.

Biz Irak ve Suriye'de planlar çizerek, Amerika'nın izni dahilinde hareket ediyor, bu davranışımız IŞİD ile sınırlandırılıyor. Çirkeflik, her türlü oyun oynanıyor. Bütün Türk düşmanlıkları bu çerçevede cereyan ederken, IŞİD'e benzer örgütler, yönünü belli ederlerken hain bir oyunun içine dahil oluyorlar. Maskeleri o kadar küçük ki onları saklamıyor. İşin ilginci bu dağınık, düzenli olmayan kadrolar. Onların sayesinde taktik ve plan belirliyor. Bu planda devamlı Amerikan ordusunun içinde yer alan bu düşmanlarımız, hep yer buldular. Hücum dediler, hücuma katıldılar, boş alanlar bizim dediler boşlukları doldurdular… Onlar denileni yaptılar.

Bu durumu çok beğendiler. Düşmanımız olmayı bile kabul ettiler. Eski alışkanlıkları gereği sağa sola bakmadılar, Irak adı altında yürüdüler. Bunu bize karşı göstere göstere yaptılar. Amerika onlardan yanaydı, birlikte hareket ettiler hala daha da ediyorlar.   

Biz ne oyun oynanırsa farkına sonradan varıyoruz. Bize karşı kurulan kumpasın içinde hep karşı yanımızda yer almaktadırlar. Bular bu oyun içinde yürümektedirler. Bizden kurtulmak istemekte, hain saldırılarına geçmek istemektedirler. Onların arzuları bizi yok edip sınırlarımızın içine hapsetmektir. Böylece bizi tutsak edip rahat rahat at oynatabileceklerdir. Böyle bir vaziyette amaç Irak ve Suriye'de alan açıp bileşik kuvvetlerle bölgeyi işgal edecekler ve böylece kuklalıklarını doğru şekilde yapıp, istedikleri biçimde yer açacaklar, istedikleri gibi yer bulacaklardır.

Bu mezbeleliğin karşısında bir tek biz dik durmaktayız. Dikliğimizden korkanlar, bizi herhangi bir yerlerinde istemeyenler bu aşağılık oyuna devam etmektedirler. Amerika'nın savsaklığında, büyük ortaklığında yola çıkmışlar afra, tafra atmaktadırlar.

Her yanımız düşman hasadı olanlar, bizi tıkıvermeye, yok etmeyi istemekte, kan içmeye devam etmektedirler. İçtikleri kanla coşanlar Türk'ün kudretiyle karşılaşacaklardır. En kısa zamanda yer yerinden oynayacak her şey düzlüğünü bulacaktır.

Hakkımızda oynanan oyunlar, oyunları bozacak düşmanları birbirine dolayacaktır. Hak bu çizgide galip gelecektir.

Sağlıcakla kalın! 

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR