SİYASİ AYAĞA BAK!

Sıkıştıkları her zaman bir liste yayınlıyorlar. Fetö'nün emir kulları üç, beş kalem, ancak siyasi kadro yok, hiçbirinde yok. Şu karakol da var, bu karakolda var, hepsi o. Ancak onun ötesi yok. Yahu neredeyse tüm polisleri tutukladınız, siyasi kadrodan bir kişi bile yok.

Böyle bir şeye nasıl müsaade ediliyor? Ya da nasıl müdahale edilmiyor? Doğru, dürüst incelense bu eski tüfekle bağlantı hemen kurulacak ve ona göre araştırma yapılacak. Polis de olan yapılanma öyle büyüyecek. Kartopu olacak, ortaya çıkacak? Hainlerin topu olacak. Görünecek. Hainler tarafından alkışlanacak. Top olduklarından hedef olacak. Hedefte olduğu için mutlaka bedel ödeyecek. Hedefte kalanların incelenmesi dileğiyle… Somut hale gelmesi niyetiyle... Er ya da geç dağıtılması, darmaduman olması dileğiyle.

Darbenin adı olan, 15 Temmuz 2016, ne acı ki yine Silahlı Kuvvetlerce kesildi, bertaraf edildi. Asker hem darbeci ilan edildi, hem de darbeyi bozdu. Nasıl bir rüzgar esti? Hainler destek aldı, yapılan operasyonlarla bu filme köstek olundu. Ancak bu arada alanlar oldu. Böyle bir şey ancak Türkiye'de olabilirdi ve Türkiye'de oldu. Hainler hemen mezar kazdı, Türkler gerçekte olduğu gibi dimdik ayakta kaldılar. Ve istenmeyen bir refleks gösterdi. Darbeciler darbe altı oldu. Gerçek Türkler ayakta kaldı. Böylece darbe girişimi yapanlar yok oldu. Bu yok olma askeri ayaklarını sakladı. Ve bugüne kadar da ortaya çıkmamaları, gerçekleri sakladı.

Bu ne acı bir operasyondur? Şimdi hep beraber, Türkiye'den beklediğimiz, bu atıl operasyonun siyasi ayaklarının bulunması ve bu sıralar ortaya çıkan FETÖ'nün tamamen açığa çıkması ve yakalanması tüm arzumuzdur. Bu hiçbir şekilde kapatılamaz ve saklanamaz! Uzadıkça bizim işimiz uzuyor, hainler susuyor ve köşe bucak saklanıyor. O parti, bu partilerde saklanıyor, gerçekten ortaya çıkmalarına AKP engel oluyor. Bu bilinen büyükler her ne kadar AKP'li oldukları ortaya çıkacaksa da çıkmasından korkanlar ya hiç konuşmasın ya da bildikleri gerçekleri açıklasınlar. Atatürk Türkiye'sine karşı kurdukları Cumhuriyet ifşa olsun!

Atatürk ve arkadaşlarının kurmuş oldukları bu sağlam ülke, her şeyi öğrensin, kendine tuzak kurmak isteyenleri bilsin! Böyle bir kavganın olduğunu görsünler. Bu sürüp giden kavganın gerçek olduğu ortaya çıksın. Allah'ını seven, bu oyunu bilenler, ortaya çıkıp gerçekleri anlatsınlar, gerçeklerin yanında olsunlar.

İşi aleni müptezelliğe döndürenler ne istediklerini isteyerek, bilerek yapsınlar. Yoksa bilmeden yaptıkları şeyler başlarına büyük dertler açacak. Allah izin verecek bütün kapalı kapılar ardına kadar açılacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kapı arkasında hiçbir şey kalmayacak. Gizli, saklı bir birliktelik olmayacak. Gerçekler ortaya gerçek gibi çıkacak. Galibiyet bizim olacak. Hainler yaptıklarıyla beraber susacak.

Siyasi ayaklanmadan mütevellit ihanet saklanıyor. Bir rumuz koymuş önüne aldanıp, kananları bitiriyor. Türklüğünü inkar ediyor. Bu nasıl bir açmaz, nasıl bir garabet? Biz bu yolun kahramanlarıyız. Hem de apaçık düşmanlarıyız. Bu birlikteliği ya açıklayacaksınız ya da biz üstünüze attığınız toprağı kaldıracağız. Gerçek bu kadar acı. Bir celsede üstünüzdeki toprağı atacağız ya da sizi beraberce gömeceğiz sonsuz derinliğe. Gerçeklerin bilinmesi dileğiyle…

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR