"Hakkari'de Yerel Yönetim Özerklik Şartını Getireceğiz Dedim"

Bugün ne olursa olsun, Kııçdaroğlu'nun bu söylediklerini asla unutmamalı ve devamlı bir şekilde yaymalıyız! Yapılması gereken budur, Türk Milleti kendine yapılan ihaneti bilmek zorundadır. Herkes bu gerçeği çok iyi şekilde bilmeli, Y-CHP'nin amacının ne olduğunu bilmeli ve herkese, her yana yaymalıdır. Gerçekler herkes tarafından bilinsin ki, bu düşüncede olanları dinlemeyelim, kayda dahi almayalım.

Kılıçdaroğlu bakın ne diyor, neler yumurtluyor, "İki temel örnek vereceğim:

Hakkari'de yerel yönetim özerklik şartını getireceğiz dedim, şimdi de burada söylüyorum, CHP iktidarında yerel yönetim özerklik şartını mutlaka getireceğiz." Bunu söyleyen biri ne derece Türk olabilir? Hadi oluyor diyelim, diyelim de bu adam ne derece insan olur? Bu işler bu kadar kolay olmamalı. Atatürk'ün kurduğu partinin Genel Başkanı böyle söylüyor ve aynı görüşü savunuyorsa ne diyeceğiz? Bu adamı Atatürkçü diye savunanlar ne diyecek? Yoksa, Atatürk'ün posterlerini, PKK'nın başkanıyla yani Abdullah Öcalan'la birlikte taşıyanlar, bu adamın söylediklerini savunup, yaşasın Apo diye bağıracaklar mı?

Lütfen biraz olsun herkes düşünsün. Bunu söyleyen adamın PKK'lıdan ne farkı vardır. Biraz gerçekçi olalım ve kendimize, hatta birbirimize soralım, neden, niçin ve nasıl olurda böyle bir şey diyebilir diye düşünelim. Bu adamın peşine takılmadan evvel, dediklerini iyice bilelim! Hakkında kanıtlı sunulmuş bilgiyi delil olarak kabul etmek zorundayız. Ve bu söylediklerini de bütün Türkiye'ye duyurmalıyız ki, inkar etmesin. Ve bunları söylemiş biri nasıl olurda Atatürk'ün kurmuş olduğu partinin başında olabilir?

Bunu kabul etmemiz mümkün değildir. Atatürk bir ve bütün olarak bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti Devletini Türk vatandaşlarına emanet etmiştir. Aksi düşünülemez. Durum böyle olunca, Türkiye diyen herkesin, Türkiye Cumhuriyeti diyen herkesin Cumhuriyetin peşinde olacağını ve asla bölünemeyeceğini idrak etmesi gerekmektedir. Bu yüzden asla ve kata Türkiye Cumhuriyeti Devleti bölünemez ve bölünmeye terk edilemez!

Türkiye Cumhuriyeti kahramanlıklarını kendi içinde ve üstünde taşıyan yıkılmaz, sarsılmaz, Milli Birlik ve Bütünlük içinde kurulmuş ve yaşayan Devlettir. Bunu herkes böyle bilmeli ve kabul etmelidir. Bunu da asla kimse bozamayacaktır. Türk'ün şaheserliğini bitirmek hiç kimsenin haddi de değildir, harcıda değildir.

Türkiye sonsuza dek, kurulduğu gibi gidecektir, buna hiçbir mahlukat engel olamayacaktır. Şeytanla işbirliğine girenler şeytanlaşmış olacaklar ve şeytani kimlikle yürüyecekler, onun emrinde yürüyeceklerdir. Bu kokuşmuşluğun, bu birlikteliğin takipçisi, el vereni olamayız.

Türk üzerine düşeni yapan insandır. Ve üzerine düşen her şeyi yapacaktır. Türk'ün doğasında bu vardır. Birlikte hareket etme vardır. Karşısında kurulan tuzakları bozma ve dağıtma yeteneğine sahiptir. Bu yüzden bütün bunları yaparken, bu tuzağa düşmüş olan kendi vatandaşını yine kendisi affetmeyecektir.

Türk Milleti hala, "Ne mutlu Türküm diyene!" demekte ve cümleyi sonsuza kadar gönül rahatlığıyla söyleyecektir. Y-CHP ne yaparsa yapsın Türklüğün karşısında duramayacaktır.

Yeri asla Türk'ün yanı olmayanlar, yerini belirlemeli, mezarlarını hazırlamalıdırlar. Bu ihanete adım atanlar sonlarının geldiğini bilmeli ona göre hareket etmelidir.

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR