İBLİSİN UŞAKLARI!

 

Ah be Lider Devlet Bahçeli sen neymişsin! Bir anda ülkenin gündemine oturdun. Herkes seni konuşmaya, şifreli olmadığı halde söylediklerini çözümlemeye çalışıyorlar. Gerek siyaseti politik olarak görenler, gerekse basınımızın köşe başlarını tutmuş kripto yazarlar bu işin başını çekiyor. Kiminin ezberini bozuyorsun, kiminin olmayan aklını karıştırıyorsun, kimi ezelden beri var olan; MHP, Başbuğ düşmanlığını senin üzerinden kusuyor.

Seni anlayamayanlar, senin söylediklerini çarpıtıp, müneccim pisliği yiyenlerdir. Amaç belli, seni anlaşılmaz kılmak. Deliriyorlar, senin her söylediğin sözde haklı çıkman onların yeni stratejilere, yeni ayak oyunlarına, yeni entrikalar üretmelerine sebep oluyor. Yollar değişik olsa da amaçları aynı. Türk Milliyetçiliğinin siyasi aksiyonu olan MHP'yi ve Allah'tan başkasının önünde eğilmeyen, onun Lideri Devlet Bahçeli'yi yıpratmak. MHP'yi yaralasınlar ki, milleti çabucak derdest edip Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıksınlar.

Bugünlerde ortaya çıkanlar açıktan açığa Türk düşmanlığı yapamayan basın mensuplarının, MHP ve Lider Devlet Bahçeli üzerinden Türk düşmanlığı yapmalarıdır.

Hâlâ daha 367'ye takılıp kalanlar, idam noktasında da MHP'nin söylediğine gelenler MHP'yi sevmiyor. Herhangi bir konuda söylediklerinizin harfiyen doğru çıkması takdir gerektirirken, sözü söyleyenin özlü düşmanıysa fesatlıklarından, nefretlerinden, gözlerini bürüyen kin ile hareket edip, hakaret ediyorlar.

İçerde; dışarıda, MHP'nin ufacık olup, bitmesini isteyenler, işbirliği yapmaktadırlar. MHP ufacık da olsa Türkiye için açacak tohum olur, bitmesini isteyenler için, 'bir ölür bin dirilip' sonsuza dek var olur. Bize zincir vurmaya kalkanların anlayamadıkları budur.

MHP'yi, kulağa hoş gelen uydurdukları yüzde 60'lık bloğa girmediği için eleştirenler, çoktan PKK'ya yandaşlığı kabul etmiş Kandil beslemeleridir. Siz de olabilir; ancak MHP'de asla olmayacak olan şey, iktidarın değişmesi, iktidar olmak için PKK'nın sivil uzantısı HDP ile birlikte olmak ve birlikte hareket etmektir. Böyle bir şey olsaydı yarın bunu çocuklarımıza nasıl anlatırdık? Mahşer gününde şehitlerimizin yüzüne nasıl bakardık. Kısacası bu veballe Allah'ın huzuruna nasıl çıkarız?

Kim ne yazarsa yazsın, kim ne söylerse söylesin, Lider Devlet Bahçeli'yi yıpratamaz. Çünkü ortalık ne kadar çamur olsa, her yanımız müptezellerle dolu olsa, bunların arasında bulunan altın değerinden asla bir şey kaybetmezse, Türk Milletinin nazarında da Lider Devlet Bahçeli asla bir şey kaybetmez.

Lidere iftira yoluyla çamur atanların, hakaret yoluyla eleştiri yapmaya kalkanların ne izan, ne haysiyet ne de akılları vardır. Bunların ortak noktaları açık ya da gizli Türklük düşmanı olmalarıdır. Siz biraz vicdanınız varsa, MHP'nin içini nasıl karıştırırız diye düşüneceğinize, Türkiye'yi içine girdiği girdaptan nasıl kurtarabiliriz diye düşünün. Bu düşünceyi samimiyetle yaparsanız, Lider Devlet Bahçeli'yi daha net anlar, Atatürk'ün "Söz konusu olan vatansa gerisi teferruattır." Sözünü nasıl uygulamaya koyduğunu görürsünüz.

Ne yaparsak yapalım ne söylersek söyleyelim bir gerçeği değiştiremeyiz. Komünistlerin, kızılların, Arapçıların, etnik bölücülerin, mezhepçilerin, çağdaş muhipsever ve mandacıların, kısacası kafaları ipotek altında olup da boyunlarında emperyalist tasma taşıyanları, MHP ve Lider Devlet Bahçeli düşmanlığından alıkoyamayız.

Çünkü onlar Türk ve İslam'ın düşmanıdırlar. Allah'a karşı gelen iblisin uşaklarıdırlar. Ancak bu devran böyle sürmez. Kahpe düzen yıkılır, Türkçe bir düzen kurulur. İşte o gün Türk İslam düşmanlarının vay haline!

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR