ÖNCE TERÖRÜ TANIMLAYIN!

 

Batı ülkeleri böle davranarak mı terörün önüne geçecek? Belçika en medeni gözüken vasıfsız ülkelerden biridir. Mahkemelerinde 36 PKK'lı hakkında görülen bir davada da verdiği karara bakın: PKK'nın Türkiye'de yürüttüğü faaliyetlerin "silahlı mücadele kapsamında olduğu için terör suçu oluşturamayacağı" yönünde bir karar almış. Yahu adı üzerinde silahlı mücadele… Adamlar 1978'de Fis'te kurulurken Türkiye Cumhuriyetine karşı silahlı mücadele kararı aldılar. Önce etrafındaki örgütleri temizleyip, bu alanda yalnız kaldılar ve 1984 yılında Eruh'ta silah kullandılar. Sorgusuz sualsiz insanları öldürdüler.

Ne yani bu müptezellerin kararından ne anlamalıyız? Bir işin içinde silah varsa terör suçu oluşturmuyor mu? Bu kadar basit mi? yoksa bunların demokrasi, medeniyet dedikleri bu kadar kolay mı? Bu anlayışa göre, bir mezbahaya insanları hayvan gibi tıkayıp, saçlarından birer birer çekip insanları gırtlaklarından kesen IŞİD denen kendilerine Müslüman diyen, kan içen, canlı bomba olup insanları katleden bu ucubeler örgütü de terör örgütü değil.

Yoksa verdikleri bu kararla Batı'nın iki yüzlülüğünü, riyakarlığını, kahpeliğini açıktan yapmaları sonucunda mı pervasızlaşıyorlar? Rahmetli Akif'in dediği "Tek dişi kalmış canavar"ın dişsiz torunları mı bunlar?  Batı hayranları, demokrasi havarileri bu işe ne diyecek bakalım?

Burada verdikleri kararla PKK, Türkler karşı silah kullanarak bölmek, parçalamak istiyor, bunu yapabilirler. Hatta onlara göre Türkiye'de faaliyet gösteren MSLB, DHKP-C, kısacası Türkiye'nin bekasına göz dikmiş, bunun için saldıran kim varsa, yaptıkları eylemler terörden sayılmaz. Çünkü hedeflerinde Türk Devleti ve Türk Milleti var.

IŞİD ise onların insanlarını kesiyor, Ortadoğu'da onlara kök söktürüyor, o vakit bu örgüt durdurulmalıdır. Terörist bir örgüttür, mücadele edilmelidir. Ne çifte standart ama… İnsan medeniyetsiz medeniyet mensubu olunca yaptıkları onlara göre normal karşılanıyor.

Bunların takipçileri, işbirlikçileri de, demokrat olmadan demokrasi adına ahkam kesen jakobenlerdir. PKK, Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı kendi halkı için silahlı mücadele veren özgürlük savaşçısıdır. Bu savaşı verirken insanları öldürmesi, katletmesi, gayet normaldir. Ne de olsa amaca giden her yol mubahtır. Meseleye dini açıdan bakmazlar. Maneviyatları ancak Müslüman'ım diye geçinenlerin kötü bir olaya karıştıklarında, 'Bunların yaptığı Müslümanlık mı? Bunlar Müslüman'sa ben Müslüman değilim.' İfadeleriyle ortaya çıkar.

Be mübarek, Müslümanlık böle bir şey emretmiyor, insanlık Kurana uysa sorunlar kendiliğinden ortadan kalkacak. Ancak ben diyorum ki, bu insanlara Müslüman diyen varsa, onların hiçbiri Müslüman değildir. Kuranı emretmediği işlerden dolayı suçlayıp, 'Bunlar Müslüman'sa ben Müslüman değilim.' diyenler: siz de Müslüman değilsiniz o zaman.

Görünen o ki Türk İslam düşmanları gemi azıya almış, öylece koşturuyorlar. Söz konusu olan saldırı Türk'e ve İslam'a yapılırsa demokratik haklar, özgürlük ve kültürel haklar için yapılıyor. Söz konusu Batı'nın huzuru olunca terör saldırısı oluyor.

Bence, siz önce terörü tanımlayıp, adil olmayı başarın!

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR