Kendilerini Her Zaman Yeni Zannedenler

Her sabah kalktığımda, etrafıma baktığımda yalnızlıklar içinde çırpınıp yaşamaya çalışan, kavga eden ben miyim diyorsam bunun yanlışı nerde? Yanlış olan ne? Beni normal olarak kabul etmeyen bu sisteme ne diyeyim ben. Türk'ü Türk olarak kabul etmeyen sisteme mahzun mu bakayım ben. Ne yapayım dostlar? Susup kabulleneyim mi yoksa oku ve sadağı mı kapıp yol koyulayım mı? Ok nire sadak ne diye beni eleştirmeyin lütfen. Anlamaya çalışın. Biraz dikkatli olursanız derin tarih düşmanlığının altında biz olduğumuzu görürsünüz.

Her dem şikayet ve her dem mücadeleyle bizi haklayamayacaklarını anlayanların yanında uslu duracağımızı sananlar yanılmaktadırlar. Kimse bizi bir köşeye itip bu yarışın içinden, bu alemden hiçbir şey yokmuş gibi çıkamaz. Biz atlarımızla bu yola Allah diyerek çıkmış Türk Milletiyiz. Bu yolda yanımızda olan Bozkurt hep önümüzde olmuştur. Biz kendini Bozkurt saymayanlardan, onlar bizi kendimizi Bozkurt saymaktan bıktılar.

Bugün Cuma derinlerde olan duygularımızı yaşatmamızı istemeyenler var. Dile getirmemizi istemeyenler var. Bizim öz be öz Müslüman olmamızı istemeyen zavallılar var. Bizi bu eşikte yalnız bırakanlar var. Bize saldıran bedbahtlar var. Yolumuzdan rahatsız olanlar var. Bizsiz yaşamayı övenler var. Karşıtlığın ne olmadığını bilenler var.

Biz ki onca topların, mermilerin altında ezilmemişiz. Biz ki uçakların altında inlemiş; ama ses çıkarmamışız. Biz kardeş bildiklerimizi asla satmamış daima zinde durmuşuz. Biz ki vatanı vermeden küçülmüş, aslımıza dönmüşüz. Ne için, böyle sürüp gitsin diye mi? Bizi ne bellesinler diye?

Allah'ın verdiği canı yine Allah'a adamışlığımızı unuttular mı? Herkesten önce ilahi takdirde var olduğumuzu unuttular mı? Yola çıktığımızı, ses çıkarmadık diye unuttular mı? Şimdi herkes biliyor ki, biz hala hiçbir şeyi unutmadık. Her şeyi biliyor ve kabul ediyoruz. Bugün Cumaysa Cumanın kutsallığını biliyor ve Cumanın nasibine inanıyoruz. Cumanın kutsallığına yaşadığımızı en içten şekilde inanıyoruz.

Biz yeniden yola çıktığımızı biliyor bunun için Allahu ekber diyoruz. Yeniden yola çıkarken Bismillah diyor, bizi Allah korusun diye dua ediyoruz. Ne bilsin bunları bizi tanımayanlar, ne bilsin bunları Türklerle değil de, elin gavurlarıyla beraber yola çıkanlar. Gavurları kapısında avunanlar, el açıp bohçasını dolduranlar! Hayatın boş işlerle geçeceğini sananlar. Sanmayın hayat hep böyle sürecek, böyle devam edecek. Türkleri yok oldu sanmayın. Bu dünyanın neresinden doğduysak doğduğumuz noktadan karşı atakta bulunmazsak ne olalım!

Ey halk kalk Allah'ın verdiği bu kudreti yeniden bizi hesaba katmadan hesap yapanlara karşı duralım. Türk'ün güçlü sesini yeniden hep birlikte olup yaşatalım. Sadece sesle kalmasın olup biten, bir olup yaşatalım.

Sağlıcakla kalın!  

 
Fikri ATILBAZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR