Ülkücüler Hak Uğruna Ölmeye Hazırdırlar

İngiliz hükümeti AB'den, Brexit'in resmen hayata geçeceği 29 Mart 2019 sonrasında Gümrük Birliği ve Ortak Pazar'dan yararlanmayı sürdüreceği 2 yıllık bir geçiş süreci talep ediyor. Hükümet, "uygulama dönemi" diye adlandırdığı bu süreçte, iş çevrelerinin yeni koşullara uyum sağlaması için zaman kazanmayı hedeflediğini belirtiyor. İngiltere'nin bu dönem boyunca AB bütçesine katkı yapmayı da sürdürmesi öngörülüyor.

AB'den ayrılmayı ülkesinde oylatan ve sonrasında AB'den ayrılan İngiltere başıboş bir durum yaşamaktadır. İngiltere bu yaşanan ne, sen kibrini herkese tattırmışındır baktın ki AB ülkelerini eskisi gibi yanında göremeyen İngiltere, karo kızı tavrını uygulamış ve onu anlamayan, lider kabul etmeyen ülkelere haddini bildirecektir.

İngiltere'nin Brexit Bakanı David Davis, AB Komisyonunun Brexit başmüzakerecisi Barnier ve başbakan Theresa May bir araya gelerek görüştüler. İngilizler nasıl ayrıldıklarını sonrası için nasıl ayrılacaklarını elinden geldiği biçimde kendi isteklerini ilke yaparak anlattı, AB'den ayrılacağını açıklayan İngiltere gerçekte yalnız mı kalmış oluyor? Hep beraber göreceğiz.

Dünyada oynanan oyunlar açıktan ya da gizli bir şekilde bu oyunlarla izah edilemez. Oynanan bu oyunlar İngiltere'yi Ortadoğu'da oynadığı oyunların geçmişte neler olduğunu ortaya çıkarmıştır. Bu oyunlar oynanırken Türkiye'yi planlarına dahil edenler Türkiye'nin oyunlara getirilmesi bizim için büyük bir düzenlemedir.

İçinde bulunduğumuz durumlar çok kritik bir aşamadayken Lider Devlet Bahçeli gerçek bir Ülkücü olarak demiştir ki "Eğer, yeri gelirse, ben de bir Bozkurt gibi, en ön safta Afrin'e gider, gerekirse, ihtiyaç hasıl olursa, bu vatana, bu millete taşıdığım canı seve seve feda ve hediye ederim"

Bu alkışlanacak sözleri kendilerine yakıştıramadıkları gibi manasını ne anlama geldiğini algılayamayanlar ya da yanlış anlayanlar terör örgütlerini destekledikleri halde Milliyetçi Hareketi anlayamamıştır. CHP sözcüsü buna benzer yani Lider Bahçeli'nin sözlerini söyleme cesareti bulamadığı gibi karalamaya çalışmaktadır. Şunu çok iyi bilin ki Lider Devlet Bahçeli has bir Ülkücü, Ülkücülerin Başbuğdan sonraki Lideri, Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu siyaset adamı birlik ve beraberliğimizin dayanıklı sigortası has bir Türk'tür. Bunu kafası almayan CHP'liler böyle bilmelidir. Bir Ülkücü Türkiye için canını feda etmeye hazırdır, CHP'li yönetici ise koydukları evrensel değerler için canını vermeye hazır değildir.

Biz tüm Ülkücüler bu memleketin evladı olarak Lider Devlet Bahçeli'nin söylemiş olduğu sözü her Ülkücü için biz söylüyoruz; "Eğer, yeri gelirse, ben de bir Bozkurt gibi, en ön safta Afrin'e gider, gerekirse, ihtiyaç hasıl olursa, bu vatana, bu millete taşıdığım canı seve seve feda ve hediye ederim"

Neymiş bir Bozkurt gibi en ön safta gider üstümüze düşeni yaparız.12 Eylül 1980 öncesinde yaptığımız gibi. Bizi cennet köşkümüzde ağabeylerimiz, ablalarımız, en önemlisi peygamberimiz Hz.Muhammed bekliyor. Karşımızda duranları ise cehennem çukuru sabırsızlıkla onları bekliyor.

Her Ülkücü Cennete girmek için, Peygamberi ile buluşmak için İslam demeye, vatan, bayrak, millet diyerek kendilerini feda etmeye hazırdır!

Sağlıcakla kalın!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fikri ATILBAZ Arşivi
SON YAZILAR